Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]МОЗ изменило стандарты госпитализации пациентов с ковидом[:ua]МОЗ змінило стандарти госпіталізації пацієнтів з ковідом[:]

[:ru]МОЗ изменило стандарты госпитализации пациентов с коввидом, сообщает НСН, ссылаясь на Слово и Дело.

В перечень оснований для госпитализации добавили пункт, согласно которому необходимо госпитализировать пациентов в возрасте от 60 лет со средней тяжестью течения болезни.

17 ноября МОЗ дополнило стандарт госпитализации пациентов с коронавирусом – теперь стационарному лечению подлежат украинцы в возрасте от 60 лет, у которых болезнь протекает в средней тяжести.

Об этом говорится в соответствующем приказе ведомства от 17 ноября.

Новым приказом вносятся изменения к Стандарту стационарного лечения пациентов с COVID-19. В перечень оснований для госпитализации добавили пункт, согласно которому необходимо госпитализировать пациентов в возрасте от 60 лет со средней тяжестью течения болезни.

До этого в стандарте не было условий возраста пациента. Пациентов со средней тяжестью течения госпитализировали лишь при наличии признаков пневмонии и/или дыхательной недостаточности – увеличение частоты дыхательных движений выше нормы, кровохарканье, сатурацией менее 93%.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Вакцинация детей от ковида: кому нужно делать, какие побочные эффекты

Коронавирус привел к ампутации ног – во Львове трое пациентов остались без конечностей

В “Дие” появился детский ковід-сертификат: как получить[:ua]МОЗ змінило стандарти госпіталізації пацієнтів з ковідом, повідомляє НСН, посилаючись на Слово і Діло.

До переліку підстав для госпіталізації додали пункт, згідно з яким необхідно госпіталізувати пацієнтів віком від 60 років із середньою тяжкістю перебігу хвороби.

17 листопада МОЗ доповнило стандарт госпіталізації пацієнтів із коронавірусом – тепер стаціонарному лікуванню підлягають українці віком від 60 років, у яких хвороба протікає в середній тяжкості.

Про це йдеться у відповідному наказі відомства від 17 листопада.

Новим наказом вносяться зміни до Стандарту стаціонарного лікування пацієнтів із COVID-19. До переліку підстав для госпіталізації додали пункт, згідно з яким необхідно госпіталізувати пацієнтів віком від 60 років із середньою тяжкістю перебігу хвороби.

До цього в стандарті не було умов віку пацієнта. Пацієнтів із середньою тяжкістю перебігу госпіталізували лише за наявності ознак пневмонії та/або дихальної недостатності – збільшення частоти дихальних рухів вище від норми, кровохаркання, сатурацією менш ніж 93%.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Вакцинація дітей від ковіду: кому потрібно робити, які побічні ефекти

Коронавірус призвів до ампутації ніг – у Львові троє пацієнтів залишились без кінцівок

У “Дії” з’явився дитячий ковід-сертифікат: як отримати[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×