Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Ліквідують як Гонгадзе» – Арестович попередив Бутусова

«Ліквідують як Гонгадзе» – Арестович висловився з приводу скандальної ситуації з Бутусовим.

Радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович вважає, що головного редактора видання Цензор.НЕТ Юрія Бутусова ліквідують як Гонгадзе, передає НСН. Він стверджує, що журналіста вже обрали в якості «сакральної жертви».

Крім того, Олексій Арестович засумнівався в адекватності Бутусова.

Журналіста Юрія Бутусова можуть ліквідувати для провокування масових заворушень всередині України – говорить Арестович.

«Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова

За його словами, раніше він симпатизував Юрію Бутусову за те, що він одним з перших почав висвітлювати війну на Донбасі. А сьогодні він лише співчуває журналісту, якого “використовують чорні політичні аферисти, смикаючи за щирий патріотизм”.

Радник голови ОП назвав главреда “Цензор.НЕТ” пропагандистом з ознаками розпаду особистості, якого неодноразово ловили на брехні.

“А  йому ж давали шанс і — знаки долі. Радник Міністерства Оборони!.. Працюй на здоров’я. Те, що він вже не цілком адекватний, це було видно на прес-конференції. Ніхто в здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з президентом країни”, — продовжив Арестович, коментуючи суперечку журналіста з Володимиром Зеленським на прес-конференції.

Спікер української делегації в ТКГ упевнений, що Юрій Бутусов відеороликом, на якому зображений постріл з гармати, підставив не лише Україну, але і військовослужбовців. Більш того, за словами Арестовича, журналіст приписав собі стрілянину по живим людям, хоча ролик був записаний давно на території полігону.

Радник голови ОП попереджає, що головного редактора “Цензор.НЕТ” Юрія Бутусова вибрали в якості нової “сакральної жертви”, як у випадку з журналістом Георгієм Гонгадзе.

«Військовий експерт», ні дня не служив в армії, який не відрізняє «головнокомандувача» і «верховного головнокомандувача» і не знає, що у підрозділів ТРО взагалі немає на озброєнні артилерійських знарядь, крім мінометів, не вспівши перевірити інформацію, але шість разів виправляє власний пост постфактум.
Загалом, зважитися на це в адекватному стані важкувато.
Але найгірше навіть не це.
Ні він, ні численні співчуваючі не бачать очевидного – Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе.
Такими темпами йому залишається вже дуже недовго – рахунок пішов на дні, максимум – тижні, —додав Арестович і заявив, що для порятунку “балбеса” буде просити про виділення журналісту державної охорони.

Нижче повний текст його поста у Фейсбуці:

«Колись я дуже симпатизував Юрі Бутусову – за те, що він один з перших почав писати літопис цієї війни.
Потім, коли почала проступати його роль в Іловайській трагедії і, особливо – створення чорної легенди про Збройні Сили, з метою  відмазати Авакова і Турчинова, ставлення почало змінюватися.
Сьогодні це вже, швидше, співчуття.
Більше року тому я його по-людськи попереджав: Юра тебе використовують чорні політичні аферисти, смикаючи тебе за твій щирий патріотизм і почуття власної важливості одночасно.
Це погано скінчиться.
Те, що Юра давно вже не громадський діяч і не журналіст, а чорний пропагандист з ознаками розпаду особистості, багаторазово спійманий не просто на прямому брехня, а просто вже на людській неадекватності, зрештою, лише факт його біографії.
А йому ж давали шанс і – знаки долі
Радник Міністерства Оборони!..
Працюй на здоров’я.
Те, що він вже не цілком адекватний, це було видно на прес-конференції.
Ніхто в здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з Президентом країни.
Його дуже якісно накачують психологічно.
Історія з пострілом з гармати, показала це абсолютно точно:

  • підставив країну,
  • підставив армію,
  • підставив професію,
  • приписав собі стрілянину по живим людям, вистріливши давно і на полігоні.

Якщо журналіст сфотографувався зі зброєю або у формі з нашивкою – він прийняв сторону і більше не може бути журналістом і висвітлювати події в конфлікті.
Все це стосується і цивільних осіб, але в міжнародному праві журналісти виділені окремо, як ті, хто повинен дотримуватися нейтралітету особливо суворо.
Строго формально, він більше не може вважатися журналістом з точки зору професійної етики.
Комісія з журналістської етики повинна була б дати відповідну оцінку.
«Військовий експерт», ні дня не служив в армії, який не відрізняє «головнокомандувача» і «верховного головнокомандувача» і не знає, що у підрозділів ТРО взагалі немає на озброєнні артилерійських знарядь, крім мінометів, не вспівши перевірити інформацію, але шість разів виправляє власний пост постфактум.
Загалом, зважитися на це в адекватному стані духу, важкувато.
Але найгірше навіть не це.
Ні він, ні численні співчуваючі не бачать  очевидного – Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе.
Такими темпами йому залишається вже дуже недовго – рахунок пішов на дні, максимум – тижні.
Його ліквідують – ті, хто його і накачує.
І це, за планом, стане сигналом до початку масових заворушень – з щирим обуренням громадян.
І все це – на тлі концентрації російських військ на кордоні.
Відомий сценарій?..
Ідеальне поле гри для Росії.
Внутрішні протести – політична криза – атакуй на здоров’я.
Буду терміново просити надати Юрію Бутусову державну охорону.
Його, балбеса, давно пора рятувати.
Заодно, я спеціально озвучив це як можливий сценарій.
Те, що публічно озвучено кимось, потім режисерам цього дійства складніше реалізовувати, а громадян – складніше вводити в оману».

Нагадаємо, журналіст Юрій Бутусов влаштував перепалку з Зеленським під час прес-конференції 26 листопада. Главред “Цензор.НЕТ” звинуватив главу держави в поширенні неправдивої інформації про зрив спецоперації “вагнеровцам”. У суперечку втрутилася журналістка Наталія Мосейчук, яка присоромила колегу за таке спілкування з президентом.

«Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова

“Ліквідують як Гонгадзе” – Арестович Бутусову

Вже після прес-конференції Юрій Бутусов заявив, що хотів вдарити Володимира Зеленського, однак не наважився з поваги до країни та верховного головнокомандувача. Журналіст звинуватив главу держави в тому, що він вів себе перед камерами, як людина без совісті і моралі. Також Юрій Бутусов пообіцяв, що буде судитися з Володимиром Зеленським через наклеп.

Державне бюро розслідувань почало провадження через публікацію Юрієм Бутусовим відео, про яке говорить Арестович.

Також нагадаємо, що Олексій Арестович до президентських виборів 19 року і якийсь час після них був прихильником Петра Порошенка і затятим противником Зеленського та відкрито називав його неадекватом. Говорив про Зеленском «воно» і стверджував, що у нього розпад особистості.

«Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова

Однак, незабаром різко змінив риторику на абсолютно протилежну, а потім отримав посаду в Офісі Президента.

«Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова

 

Гонгадзе» - Арестович «Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова Гонгадзе» - Арестович «Ліквідують як Гонгадзе» - Арестович попередив Бутусова

Гонгадзе» - Арестович

«Я президент, Міша»: 27 яскравих цитат Зеленського під час прес-марафону – передають всю атмосферу

Зеленський заявив про підготовку державного перевороту за участю Ахметова

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×