Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Ковид-сертификат в «Дие»: запущен спецпортал с ответами на все вопросы[:ua]Ковід-сертифікат у «Дії»: запущено спецпортал з відповідями на всі питання[:]

[:ru]Ковид-сертификат в Дие является одним из самых популярных документов среди украинцев — на сегодня сгенерировано 12,4 млн сертификатов. В Украине запущен специальный портал с ответами на все вопросы по поводу получения документа, сообщает НСН, ссылаясь на Минцифры.

Количество COVID-сертификатов ежедневно растет. Чтобы помочь каждому украинцу получить сертификат в Дие, Минцифра создала специальный лендинг. Он доступен по ссылке.

Там можно найти всю необходимую информацию о видах COVID-сертификатов, инструкции и необходимые условия для генерирования. Также на лендинге будут размещены ответы на самые распространенные вопросы. Например, почему не подтягивается сертификат или что делать, если сертификат исчез из приложения.

[:ru]Ковид-сертификат в «Дие»: запущен спецпортал с ответами на все вопросы[:ua]Ковід-сертифікат у «Дії»: запущено спецпортал з відповідями на всі питання[:]

Напомним, что Минцифра начала открывать офлайн-пункты, где служба поддержки поможет украинцам с генерированием COVID-сертификатов. Они будут работать в самых массовых пунктах вакцинации.

В офлайн-точках можно проконсультироваться по таким вопросам:

  • узнать о видах СOVID-сертификатов и путях их получения;
  • подать заявку на получение СOVID-сертификата на портале и в приложении Дия;
  • какие данные проверить, чтобы сертификат сгенерировался, если проблема возникла у врача (семейного или того, который проводил прививки);
  • определить ошибку генерирования сертификата;
  • что делать, чтобы продлить срок действия сертификата 6 месяцев до 365 дней.

Проект реализован Минцифрой совместно с МОЗ Украины, НСЗУ и при поддержке Представительства Европейского Союза в Украине, проекта EU4DigitalUA и Программы EGAP, которая выполняется Фондом Восточная Европа и финансируется Швейцарией.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Ковид-сертификат на основании ПЦР в “Дие” – как получить

Ковид-сертификат в «Дие» уже доступен для владельцев обычных паспортов: инструкция как получить

В “Дие” появился детский ковид-сертификат: как получить

 [:ua]Ковід-сертифікат у Дії є одним із найпопулярніших документів серед українців — на сьогодні згенеровано 12,4 млн сертифікатів.  В Україні запущено спеціальний портал з відповідями на всі питання з приводу отримання документу, повідомляє НСН, посилаючись на Мінцифри.

Кількість COVID-сертифікатів щодня зростає. Щоб допомогти кожному українцю отримати сертифікат у Дії, Мінцифра створила спеціальний лендинг. Він доступний за цим посиланням.

Там можна знайти всю необхідну інформацію про види COVID-сертифікатів, інструкції та необхідні умови для генерування. Також на лендингу буде розміщено відповіді на найпоширеніші запитання. Наприклад, чому не підтягується сертифікат або що робити, якщо сертифікат зник із застосунку.

[:ru]Ковид-сертификат в «Дие»: запущен спецпортал с ответами на все вопросы[:ua]Ковід-сертифікат у «Дії»: запущено спецпортал з відповідями на всі питання[:]

Нагадаємо, що Мінцифра почала відкривати офлайн-пункти Дії, де служба підтримки допомагатиме українцям із генеруванням COVID-сертифікатів. Вони працюватимуть у наймасовіших пунктах вакцинації.

В офлайн-пунктах можна проконсультуватися з таких питань:

  • дізнатися про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання;
  • подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія;
  • які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема виникла в лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення);
  • визначити помилку генерування сертифіката;
  • що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з 6 місяців до 365 днів.

Проєкт реалізований Мінцифрою спільно з МОЗ України, НСЗУ та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, проєкту EU4DigitalUA і Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Ковід-сертифікат на підставі ПЛР в «Дії» – як отримати

Ковід-сертифікат у «ДІЇ» вже доступний для власників звичайних паспортів: інструкція як отримати

У “Дії” з’явився дитячий ковід-сертифікат: як отримати

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×