Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Хлопець помер після похорону загиблого на Донбасі друга: подвійна трагедія на Кіровоградщині

Хлопець помер після похорону загиблого на Донбасі друга: подвійна трагедія на Кіровоградщині

На наступний день після похорону загиблого на Донбасі друга помер волонтер. Трагедія сталася на Кіровоградщині 30 травня. Про це НСН повідомляє з посиланням на місцевий сайт CBN.

Як стало відомо НСН , на могилі Віталія Лімборського 30 травня помер Володимир Фуженко. За словами керівника центру надання допомоги учасникам АТО/ООС Знам’янської РДА Володимира Мухурова, Володимир був людиною з інвалідністю, тому не пішов на фронт, а став волонтером.

На наступний день, коли Володимир завітав на могилу товариша, в нього стався серцевий напад.

“Понесли сніданок Віталіку на могилу. Вова також прийшов з родиною хлопця. Раптово впав, втратив свідомість. Не встигли довести й до лікарні”,

– розповіла землячка померлого волонтера.

Хлопці обоє із Костянтинівки, жили на одній вулиці. Дружили, спілкувалися, на похороні Віталіка Вова ніс фото вбитого друга. Наступного дня, на могилі у нього зупинилося серце. Поховали Володимира у рідній Костянтинівці.

Нагадаємо, Віталій Лімборський, 1996 року народження, молодший сержант, військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади загинув 26 травня ввечері в районі міста Мар’їнка Донецької області внаслідок смертельного кульового поранення, якого зазнав під час обстрілу наших позицій із боку найманців РФ.

Хлопець помер після похорону загиблого на Донбасі друга: подвійна трагедія на Кіровоградщині

28 травня жителі Знам’янки відгукнулися на заклик в соцмережі і вийшли на центральну вулицю міста, щоб створити живий коридор для зустрічі загиблого на Сході 24-річного земляка.

Поховали Віталія Лімборського на сільському кладовищі с. Суботці. У нього залишилися мати і брат.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×