Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Зима в Украину придет уже в ноябре – последний прогноз народного синоптика Леонида Горбаня[:ua]Зима в Україну прийде вже в листопаді – останній прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня[:]

[:ru]Народный синоптик Леонид Горбань ушел из жизни 1 октября. За две недели до смерти он сделал свой последний прогноз погоды, рассказал, каким будет ноябрь в Украине

Горбань спрогнозировал нестабильную погоду, раннюю зиму и много осадков в последний месяц осени. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

В течение первой недели ноября народный синоптик спрогнозировал температурные “качели”. 1-2 ноября, по его прогнозу, ожидается до +4 градусов, но уже после 3 ноября температура упадет практически до 0 градусов. Ночью возможны морозы в пределах -1… -3 градусов.

[:ru]Зима в Украину придет уже в ноябре - последний прогноз народного синоптика Леонида Горбаня[:ua]Зима в Україну прийде вже в листопаді - останній прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня[:]

С 6 по 8 ноября столбики термометров покажут до +8… +10 градусов, а с 8 ноября начнется похолодание. До 16 ноября дневной температурный максимум составит +4… +6 градусов. Леонид Горбань указал в своем прогнозе, что такая погода является аномальной для ноября.

Уже 19 ноября народный синоптик прогнозирует первые заморозки как ночью, так и днем. 20 ноября днем воздух прогреется до +2… +3 градусов, что характерно для декабря больше, чем для ноября.

Холода продлятся до 24 ноября. Днем ожидается до -5 градусов днем и до -7… -9 градусов ночью.

В ноябре осадков синоптик передает достаточно. Уже 2 ноября возможен снег с дождем, на 8, 10, 11 и 14 ноября Горбань спрогнозировал небольшой дождь, а на 20, 24, 25 и 28 ноября – снег.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Украине ожидается похолодание с проливными дождями накануне Покрова – прогноз погоды[:ua]Народний синоптик Леонід Горбань пішов із життя 1 жовтня. За два тижні до смерті він зробив свій останній прогноз погоди, розповів, яким буде листопад в Україні

Горбань спрогнозував нестабільну погоду, ранню зиму і багато опадів в останній місяць осені. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Протягом першого тижня листопада народний синоптик спрогнозував температурні “гойдалки”. 1-2 листопада, за його прогнозом, очікується до +4 градусів, але вже після 3 листопада температура впаде майже до 0 градусів. Вночі можливі морози в межах -1… -3 градусів.

[:ru]Зима в Украину придет уже в ноябре - последний прогноз народного синоптика Леонида Горбаня[:ua]Зима в Україну прийде вже в листопаді - останній прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня[:]

З 6 по 8 листопада стовпчики термометрів покажуть до +8… +10 градусів, а з 8 листопада розпочнеться похолодання. До 16 листопада денний температурний максимум складе +4… +6 градусів. Леонід Горбань зазначив у своєму прогнозі, що така погода є аномальною для листопада.

Вже 19 листопада народний синоптик прогнозує перші заморозки як вночі, так і вдень. 20 листопада вдень повітря прогріється до +2… +3 градусів, що характерно для грудня більше, ніж для листопада.

Холоди триватимуть до 24 листопада. Вдень очікується до -5 градусів вдень і до -7… -9 градусів вночі.

У листопаді опадів синоптик передає достатньо. Вже 2 листопада можливий сніг з дощем, на 8, 10, 11 і 14 листопада Горбань спрогнозував невеликий дощ, а на 20, 24, 25 і 28 листопада – сніг.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Україні очікується похолодання з дощами, напередодні Покрови – прогноз погоди[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×