Купити квартиру в Дніпрі

Запорізький автозавод планує випускати модель Mercedes-Benz

Запорізький автозавод у 2022 році планує випустити першу партію нового автобуса ZAZ A09, створеного на шасі Mercedes-Benz. ЗАЗ у цьому напрямі активно співпрацює з компанією Mercedes-Benz

На даний момент відомо, що новий автобус ZAZ A09 у 2021 році отримав українську сертифікацію. Тобто, він практично готовий до серійного виробництва. Однак перед цим компанія Mercedes-Benz проведе аудит Запорізького автомобілебудівного заводу, щоб переконатися в дотриманні всіх своїх вимог. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Тільки якщо за результатами аудиту німецький автогігант не матиме жодних претензій до українського заводу, у Запоріжжі розпочнеться серійне виробництво автобуса на шасі Mercedes-Benz.

Запорізький автозавод планує випускати модель Mercedes-Benz

Раніше стало відомо, що Запорізький автозавод планує найближчими роками значно збільшити виробництво автомобілів. Зокрема, у Запоріжжі розраховують за кілька років щороку випускати по 10 тисяч машин.

Нагадаємо, що в Запоріжжі зараз із російських машинокомплектів випускають автомобілі Lada, купе-кросовер Renault Arkana, та дві моделі Kia.

Також Запорізький автомобілебудівний завод планує збільшити виробництво автобусів. Щоправда, конкретних цифр у цьому випадку не називалося.

На Запорізькому автозаводі будуть випускати новий кросовер від Renault

ТОП-5 найпопулярніших марок вживаного авто у 2021 році

Для кого в Україні техогляд авто стане обов’язковим у 2022 році

Читайте нас у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×