Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Володимир Зеленський озвучив свою головну ціль на посаді президента у новорічному зверненні (відео)

Володимир Зеленський привітав українців з 2022 роком. Президент України заявив, яка його основна мета на посаді очільника держави

Зокрема він говорив про завершення війни на Донбасі. Це трапилось у новорічну ніч.
Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті 24канал.

Зеленський назвав свою ціль на посаді

Президент пригадав, що, на жаль, поки що не закінчили війну на Сході нашої держави.

І це моя головна ціль. Саме тому я говорю “поки що”, тому що наступний рік він точно буде кращим. Я впевнений в цьому. Головне, щоб всі ви, всі ми були живі й здорові,
заявив президент.

Щоб сусіди – з холодцем та пляшкою, а не зі зброєю і без стуку

Зеленський також висловив бажання, щоб були нормальні сусіди.

“Щоб сусіди – в гості до нас з холодцем і з пляшкою, а не зі зброєю і без стуку. І щоб друзі, і щоб вони були справжні, які готові битися за тебе не у твітері, а поруч. І щоб родичі приїжджали, і щоб приїжджали частіше – з Донбасу, з Криму. Але не в гості, а до себе, повертались додому. Адже всі ми – одна сім’я: і Донбас, і Крим”, – заявив очільник держави.

Володимир Зеленський сказав російською мовою: “И как только мы уберем линию разграничения в голове, она исчезнет и на карте”.

І буде так, як має бути! В Україні! Як у пісні: “Одна калина за вікном, одна родина за столом, і Україна, бо в нас іншої нема”, – підсумував президент.

Сказав, що всього цього хоче побажати: “А ми для цього все зробимо! З Новим роком, дорогі українці!”.

Володимир Зеленський озвучив свою головну ціль на посаді президента у новорічному зверненні (відео)

Основні тези новорічного звернення Володимира Зеленського

  • Під час свого новорічного привітання Володимир Зеленський підсумував найважливіше, що відбулося у 2021 році. Президент України зробив це у компанії українців, які віддано працюють для України у різних галузях.
  • Зеленський також пригадав, що у 2021 році по всьому світі гучно лунало, що Крим – це Україна: “Голосом не тільки України, а й 46 учасниць Кримської платформи”.
  • Очільник держави також пригадав, що Україна святкувала 30 річницю Незалежності, зібравши у Києві лідерів понад 100 держав, як захоплено спостерігали за парадом українського війська: “Нас нарешті об’єднало не лихо, а свято”.
Володимир Зеленський озвучив свою головну ціль на посаді президента у новорічному зверненні (відео)Володимир Зеленський озвучив свою головну ціль на посаді президента у новорічному зверненні (відео)

Читайте нас у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×