Купити квартиру в Дніпрі

В Україні суттєво подорожчав проїзд у громадському транспорті

За підсумками 2021 року проїзд у громадському транспорті подорожчав . Вартість квитків, як і відсоток подорожчання, є різними в різних регіонах.

При цьому є міста, де вартість проїзду зросла більш ніж на 60%. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Найбільше подорожчали квитки в Івано-Франківську. Там ціни на проїзд протягом року зросли на 66%. Після підвищення вартість проїзду у столиці Прикарпаття наразі становить 10 гривень.

Стільки ж коштує квиток у Львові. Проте, там до підвищення ціни на проїзд були вищими, ніж в Івано-Франківську. Тому за рік проїзд у Львові подорожчав “лише” на 40%.

На Донеччині за одну поїздку на громадському транспорті доведеться віддати 9,5 гривні.

В Україні суттєво подорожчав проїзд у громадському транспорті

А от найдешевші ціни на проїзд у громадському транспорті – у Волинській області. Тамтешнім мешканцям за те, щоб покататись доведеться віддати лише 4 гривні.

Нагадаємо, у 2022 році зростання цін на проїзд, очевидно, продовжиться. Так,киянам уже повідомили, що підвищуватимуть вартість проїзду. Однак це відбудеться не на початку року, як планувалось раніше, а після завершення опалювального сезону.

Якими при цьому будуть ціни на проїзд, міська влада поки не каже. При цьому мер Віталій Кличко заявив, що підвищення цін буде економічно обґрунтованим.

Тарифи на проїзд зростуть: де після Нового року підскочать ціни

Проїзд смугою громадського транспорту – за що штрафуватимуть водіїв

Читайте нас у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×