Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні може повністю зникнути продукція найбільшого виробника сиру

З полиць в українських магазинах може повністю пропасти продукція найбільшого виробника сиру –  Пирятинського сирзаводу. Він входить до групи компаній «Молочний Альянс»

Стало відомо, що керівництво надіслало листа комерційним партнерам, попереджаючи їх про те, що з першого дня нового 2022 року значно скорочується постачання їхньої продукції, а в майбутньому взагалі припиниться. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

В Україні може повністю зникнути продукція найбільшого виробника сиру

Виявляється, підприємство змушене зупинити роботу через ціну на газ, що підскочила. У листі, підписаному генеральним директором заводу Володимиром Бартошаком, йдеться:

“Ми розуміємо, що ситуація, що склалася на енергетичному ринку України, викликана комплексом ресурсних, технологічних, політичних та економічних причин, як об’єктивного, так і суб’єктивного характеру. Але вартість газу сьогодні більш ніж у 10 разів вища за минулорічні показники”.

Якщо фінансово-економічне становище країни зміниться, сирзавод обіцяє відновити виробництво і постачання продукції.

До компанії Молочний альянс входять 11 підприємств, що випускають продукцію під брендами “Пірятин”, “Славія”, “Яготинське”, “Яготинське для дітей”, “Златокрай” та “Молочний альянс”.

Заборона безкоштовних кульків: коли вони зникнуть з супермаркетів і яка альтернатива

В Україні може виникнути дефіцит хліба

Які продукти подорожчають найбільше до Нового року

Читайте у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×