Купити квартиру в Дніпрі

Незабаром Укрзалізниця запустить потяг за новим маршрутом: які міста він з’єднає

Компанія Укрзалізниця оголосила про новий маршрут, який незабаром курсуватиме між чотирма містами

Потяг з’єднає між собою 4 міста Західної України: Львів, Тернопіль, Чернівці та Коломию. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Графік руху за маршрутом буде таким:

Зі Львова поїзд виїжджатиме о 07:17 ранку. З Тернополя він вирушить о 9:10, і з Чернівців вийде о 13:33. Лише за годину після виходу зі столиці Буковини він уже буде на вокзалі в Коломиї – о 14:34, де заплановано останній пункт маршруту.

Укрзалізниця запускає новий маршрут

Далі, після півторагодинної перерви о 16:03 поїзд вирушить із Коломиї у зворотний шлях. Виїзд із Чернівців запланований на 17:12, із Тернополя – о 21:38. До Львова стомлені, але задоволені машиністи приведуть потяг у 23:27.

“Відстань від Чернівців до Львова поїзд долатиме трохи більше 6 годин і з’єднуватиме обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими населеними пунктами”, – йдеться у прес-релізі Укрзалізниці.

Незабаром Укрзалізниця запустить потяг за новим маршрутом: які міста він з'єднає

До речі, днями Укрзалізницю викрили у порушенні прав споживачів під час продажу квитків на потяги через сайт booking.uz.gov.ua. Про це повідомило Головне управління Держпродспоживслужби у Києві.

В інформації йдеться, що при продажу електронних квитків пасажирам не повідомляють повну інформацію про вартість додаткових послуг, ціну доставки та умови оплати.

Зокрема, на сайті продажу квитків немає інформації про вартість постільної білизни та вартість напоїв за категоріями вагонів.

Щоправда, згодом Укрзалізниця заперечила, що ці звинувачення безпідставні. Мовляв, усю цю інформацію можна знайти на сайті компанії.

Нові пасажирські вагони від “Укрзалізниця“ з камерами відеоспостереження та сигналізацією

У певні дні тижня в Укрзалізниці можна буде купити квитки зі знижкою

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×