Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українці зможуть влаштуватися на роботу у Польщі за спрощеною системою

2022 року українці, які їдуть, зможуть влаштовуватися на роботу в Польщі за спрощеною системою. Дозвільні документи для працевлаштування будуть видавати строком на два роки всім бажаючим

Віце-президент компанії Gremi Personal, яка надає послуги для претендентів у сфері міжнародного працевлаштування, Кароліна Шлешинська розповіла, що влада Польщі прийняла рішення спростити процедуру видачі дозвільних документів для працевлаштування українських заробітчан.

Досі такі документи оформляли на строк до півроку. Незабаром терміни їхньої дії продовжать до двох років. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Українці зможуть влаштуватися на роботу у Польщі за спрощеною системою

Відповідний закон про іноземців уже ухвалив Сейм Польщі. Наразі документ направлений на підпис президенту країни Анджею Дуді. Очікується, що нові правила набудуть чинності найближчим часом.

В результаті, українські заробітчани, які добре володіють польською мовою, отримають більше можливостей для стабільної та високооплачуваної роботи.

Варто зазначити, що влада Польщі має намір спростити надання посвідки на проживання для іноземних громадян. Це також зачепить і українців.

“Укрзалізниця” запускає два нові поїзди в Польщу</ a>

У яких країнах українцям платять найбільше: умови та зарплати

Українцям готові платити від 100 тисяч гривень на місяць: де можна заробити

Читайте нас у google-новинах

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×