Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У певні дні тижня в Укрзалізниці можна буде купити квитки зі знижкою

Українці можуть суттєво заощадити на купівлі квитків на залізничний транспорт в Укрзалізниці. Це можливо, якщо бронювати їх не лише заздалегідь, а й у певні дні тижня

В Укрзалізниці встановили графік продажу квитків, коли діятимуть підвищені чи знижені тарифи.
Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Звичайно, якщо людина вирішила їхати в останній момент і вирушила за покупкою квитка на пасажирський поїзд у день його відправлення, то дні тижня вже не грають ролі. А ось для тих, хто наперед планує свої поїздки, Укрзалізниця підготувала приємні “бонуси”.

У певні дні тижня в Укрзалізниці можна буде купити квитки зі знижкою

“Дешеві” дні в Укрзалізниці, коли квитки продають зі знижкою в 10%, – це вівторок та середа. Українцям, які хочуть заощадити на переїзді, варто замислитися над покупкою квитків на будь-яку дату саме в ці дні тижня.

По п’ятницях та неділях купівля квитків на потяги Укрзалізниці коштують дорожче на 10%. Щоб не переплачувати суттєвої суми, краще в ці дні квитки не купувати. До того ж, саме по п’ятницях та неділях фіксуються найдовші черги за квитками до кас залізничних вокзалів.

По понеділках, четвергах та суботах на купівлю квитків у будь-якому напрямку діятиме базовий тариф, без змін. Бронювання квитків у ці дні не дозволить заощадити, але й не вимагатиме переплат.

Додаткова плата за квитки в “Укрзалізниця” – скільки потрібно доплатити

Довгі уїк-енди – скільки вихідних буде в січні 2022 для українців

Нові тарифи на доставку посилок у Нова пошта з 1 січня – які сюрпризи приготувала компанія

Читайте нас у google-новинах

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×