Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У «червоній» зоні карантину немає жодної області: які обмеження діють

Волинська та Запорізька області від 30 грудня перейдуть  у “жовтий” рівень епідемічної небезпеки. У «червоній» зоні карантину областей не залишилося

У вівторок, 28 грудня, на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було вирішено встановити від опівночі 30 грудня 2021 року “жовтий” рівень епідемічної небезпеки на території Волинської та Запорізької областей. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ТСН.

Таким чином, останні дві області України покинули “червону” зону адаптивного карантину. В ній діють найсуворіші карантинні обмеження. Від 30 грудня всі регіони України перебуватимуть на жовтому рівні епіднебезпеки.

Водночас урядовець нагадав, що від 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину. На “жовтому” рівні залишаються певні обмеження для невакцинованих громадян.

У «червоній» зоні карантину немає жодної області: які обмеження діють

Які обмеження залишаються

Відвідувати громадські заклади на “жовтому” рівні епіднебезпеки можуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – “жовтий” COVID-сертифікат чи довідку 063/о.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів теж потрібно мати принаймні одне щеплення проти COVID-19.

Для відвідування громадських закладів можна використовувати також негативний тест, чинний 72 години, або альтернативний документ — сертифікат про одужання від COVID.

На “жовтому” рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має жодного з перелічених документів.

В Україні змінили правила карантину: повний список обмежень

У Польщі посилено карантин – нові обмеження діють для українських заробітчан

Читайте нас у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×