Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]ТОП-3 самых востребованных профессий в Украине[:ua]ТОП-3 найбільш затребуваних професій в Україні[:]

[:ru]В Украине определили наиболее востребованные специальности, которые позволяют без проблем найти работу и неплохо зарабатывать

По данным украинских кадровых агентств, больше всего вакансий на рынке труда относятся к трем сферам профессиональной деятельности. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

[:ru]ТОП-3 самых востребованных профессий в Украине[:ua]ТОП-3 найбільш затребуваних професій в Україні[:]

Летом 2021 года на сайтах по трудоустройству было огромное количество вакансий для медиков. Искали врачей различных профилей и медперсонал, но с приходом осени ситуация кардинально изменилась. По количеству вакансий сфера медицины и фармацевтики потеряла лидирующие позиции, зато более популярными стали совсем другие виды специализации.

В сентябре текущего года почти двадцать процентов всех вакансий составили объявления о поиске работников в сферу продаж.

На втором месте по актуальности оказались специалисты IT. Почти 12 процентов из общего объема размещенных работодателями объявлений о поиске сотрудников.

Замыкают тройку лидеров сентября 2021 года – вакансии для профессионалов в сфере банковского дела, инвестиций и специалисты по лизингу. Такие объявления составили около 6.5%.

Наименьшее количество вакансий в начале осени текущего года было зафиксировано в сферах инсталляции и сервиса, добычи сырья, спортивные клубы/фитнес/салоны красоты страхование и госслужба.

Кстати, недавно “НСН” писал: Названы три самых вредных для сердца продукта, которые опасны в любом возрасте[:ua]В Україні визначили найбільш затребувані спеціальності, які дозволяють без проблем знайти роботу і непогано заробляти

За даними українських кадрових агентств, найбільше вакансій на ринку праці відносяться до трьох сфер професійної діяльності. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

[:ru]ТОП-3 самых востребованных профессий в Украине[:ua]ТОП-3 найбільш затребуваних професій в Україні[:]

Влітку 2021 року на сайтах з працевлаштування була величезна кількість вакансій для медиків. Шукали лікарів різних профілів і медперсонал, але з приходом осені ситуація кардинально змінилася. За кількістю вакансій сфера медицини і фармацевтики втратила лідируючі позиції, зате більш популярними стали зовсім інші види спеціалізації.

У вересні поточного року майже двадцять відсотків всіх вакансій склали оголошення про пошук працівників в сферу продажів.

На другому місці по актуальності виявилися фахівці IT. Майже 12 відсотків із загального обсягу розміщених працедавцями оголошень про пошук співробітників.

Замикають трійку лідерів вересня 2021 року – вакансії для професіоналів в сфері банківської справи, інвестицій і фахівці з лізингу. Такі оголошення склали близько 6.5 відсотків.

Найменша кількість вакансій на початку осені поточного року була зафіксована в сферах інсталяції та сервісу, видобутку сировини, спортивні клуби/фітнес/салони краси, страхування і держслужба.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Названі три найбільш шкідливих для серця продукту, які небезпечні в будь-якому віці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×