Купити квартиру в Дніпрі

Секретний інгредієнт для того, щоб розварити горох у пюре: потрібно додати у момент закипання

Для того, щоб горох розварити у пюре, необхідно при варінні додати лише один секретний інгредієнт

Розварений горох – це популярна основа для приготування супів, других страв, закусок та навіть начинок для пиріжків. Який секретний інгредієнт треба додати, щоб швидко і якісно розварити горох у пюре  НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Смачне кремоподібне пюре виходить із сухого колотого гороху. На полицях сучасних магазинів не складе проблеми знайти цей продукт. На власний розсуд вибирайте зелений або жовтий горох, в результаті приготування у вас вийде пюре не тільки різного кольору, але і з різними смаками.

Як розварити горох у пюре

розварити хорох у пюре

Відміряйте потрібну кількість гороху, ретельно промийте під проточною водою і пересипте в товстостінну каструлю або сотейник. Багато господинь воліють варити горохове пюре в глибокій чавунній сковороді. Замочувати сухий горох перед варінням не варто, він стане жорсткішим, і пюре вийде з крупинками.

Залийте горох водою і поставте на середній вогонь, як рідина почне закипати, додайте в неї 0,3 ч. л. харчової соди і добре перемішайте. Саме цей секретний інгредієнт дозволяє набагато швидше зварити горох. До того ж, пюре вийде набагато ніжнішим і смачнішим.

Секрети приготування розсипчастого рису – як отримати ідеальну страву

Які овочі потрібно посіяти на розсаду у лютому

З 1 лютого ЄС змінює правила в’їзду: що потрібно знати

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×