Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]ПриватБанк без предупреждения ликвидирует счета ФЛП – с чем это связано[:ua]ПриватБанк без попередження ліквідує рахунки ФОП – з чим це пов’язано[:]

[:ru]Приватбанк массово ликвидирует счета ФОПов, которые у него обслуживаются. Банк объясняет эту ситуацию переходом всех его филиалов на единый МФО 305299 (код банка)

В банке говорят, что корпоративных клиентов переводят на новые счета автоматически, им самим ни о чем не надо хлопотать. Новые счета начнут действовать с дат, указанных в таблице. В приложении “Приват24 для бизнеса” они будут доступны после 20 ноября. Искать нужно будет по маршруту: “Настройки” – “Мои реквизиты”.

Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Банк заранее сообщил об этом предпринимателям. Однако предупреждение было размещено не на титульной странице приложения, и не все обратили на него внимание. И теперь многие сетуют, что переход на новый МФО стал для них неожиданностью.

[:ru]ПриватБанк без предупреждения ликвидирует счета ФЛП – с чем это связано[:ua]ПриватБанк без попередження ліквідує рахунки ФОП – з чим це пов'язано[:]

Так, один из предпринимателей пожаловался на форуме в Facebook, что если бы не сообщение об открытии нового счета, который ему прислали из налоговой, то он бы и не знал, что банк закрыл ему счет. Мол, ПриватБанк разместил сообщение об этом на странице, которая редко посещается, причем мелким шрифтом.

“Только если специально поискать в “Приват24 для бизнеса”, в “настройках предприятия”, можно увидеть строку сообщения мелким шрифтом. У кого “Приват” – проверяйте. Теперь надо не забыть перенастроить LiqPay и тому подобное”, – пишет предприниматель.

При этом в самом банке не видят в этом проблемы. Там рапортуют, что уже около 80% юрлиц и ФОПов переведены на новые счета.

“Автоматическое переоткрытие счетов происходит для клиентов тех регионов, в которых оставался МФО регионального подразделения или филиала”, – рассказал пресс-секретарь банка Олег Серга.

Кстати, недавно “НСН” писал: Блокировка платежных карт – ПриватБанк предупредил своих клиентов[:ua]Приватбанк масово ліквідує рахунки ФОПів, які в нього обслуговуються. Банк пояснює цю ситуацію переходом усіх його філій на єдиний МФО 305299 (код банку)

У банку кажуть, що корпоративних клієнтів переводять на нові рахунки автоматично, їм самим ні про що не треба клопотати. Нові рахунки почнуть діяти з дат, зазначених у таблиці. У додатку “Приват24 для бізнесу” вони будуть доступні після 20 листопада. Шукати потрібно буде за маршрутом: “Налаштування” – “Мої реквізити”.

Про це НСН дізнався з повідомлення  на сайті TODAY.UA.

Банк наперед повідомив про це підприємців. Однак попередження було розміщено не на титульній сторінці додатку, і не всі звернули на нього увагу. І тепер багато хто нарікає, що перехід на новий МФО став для них несподіванкою.

[:ru]ПриватБанк без предупреждения ликвидирует счета ФЛП – с чем это связано[:ua]ПриватБанк без попередження ліквідує рахунки ФОП – з чим це пов'язано[:]

Так, один із підприємців поскаржився на форумі у Facebook, що якби не повідомлення про відкриття нового рахунку, яке йому надіслали з податкової, то він би й не знав, що банк закрив йому рахунок. Мовляв, ПриватБанк розмістив повідомлення про це на сторінці, що рідко відвідується, причому дрібним шрифтом.

“Тільки якщо спеціально пошукати в “Приват24 для бізнесу”, в “налаштуваннях підприємства”, можна побачити рядок повідомлення дрібним шрифтом. У кого “Приват” – перевіряйте. Тепер треба не забути переналаштувати LiqPay тощо”, – пише підприємець.

При цьому у самому банку не бачать у цьому проблеми. Там рапортують, що вже близько 80% юросіб та ФОПів переведено на нові рахунки.

“Автоматичне перевідкриття рахунків відбувається для клієнтів тих регіонів, в яких залишався МФО регіонального підрозділу або філії”, – розповів речник банку Олег Серга.

До речі, нещодавно “НСН” писав:  Блокування платіжних карток – ПриватБанк попередив своїх клієнтів[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×