Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Нові тарифи на доставку посилок у Нова пошта з 1 січня – які сюрпризи приготувала компанія

Компанія Нова пошта підготувала низку сюрпризів для своїх клієнтів. Нові тарифи почнуть діяти у перший день 2022 року, а також продовжать спеціальні умови на доставку посилок до поштоматів по всій Україні

З 1 січня 2022 року Нова пошта встановить фіксовану ціну на надсилання документів, що дозволить українцям економити гроші на пересиланні паперових довідок та інших важливих паперів. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

У прес-службі Нової пошти також зазначили, що термін дії максимально вигідного тарифу на доставку посилок у пошти не завершиться наприкінці 2021 року, а буде продовжено після Нового року.

Нові тарифи на доставку посилок у Нова пошта з 1 січня – які сюрпризи приготувала компанія Нові тарифи на доставку посилок у Нова пошта з 1 січня – які сюрпризи приготувала компанія

Так, за даними прес-центру Нової пошти, вартість доставки посилок до пошти з 1 січня до березня 2022 року залишиться на рівні 35 гривень. Послуга з доставки документів коштуватиме 40 гривень, до тарифу вже включено вартість фірмового конверту.

Крім того, після Нового року компанія «Нова пошта» вирішила знизити тарифи на доставку посилок у межах одного міста. Тарифи зменшать на 5 – 20 гривень.

Новий вид оплати послуг в Нова пошта

«Нова пошта» жартує у відповідь на скарги клієнтів

Отримав – приміряй: у відділеннях “Нової пошти” встановлять примірювальні

Читайте нас у google-новинах

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×