Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Компанія Нова пошта з 1 січня вводить нові тарифи та правила роботи

Компанія Нова пошта попередила клієнтів про впровадження нових тарифів на доставку посилок з 1 січня 2022 року. Зміниться не лише вартість, а й загалом підхід до кур’єрської доставки вантажів по всій Україні

У прес-службі Нової пошти розповіли про нові тарифи та правила роботи компанії з 1 січня 2022 року. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Доплата за кур’єрську доставку буде єдиною для всіх посилок, вага яких не перевищує 30 кг. Тариф становитиме 30 гривень. Якщо вага відправлення понад 30 кг, то за кожні додаткові 100 кг до вартості послуг додаватиметься 90 гривень.

Компанія Нова пошта з 1 січня вводить нові тарифи та правила роботи

Крім того, компанія Нова пошта вводить нову послугу з доставки документів. Її вартість становитиме 40 гривень. Ціна конверта включена до тарифу. До квітня 2022 року тариф на доставку посилок до пошти залишиться на рівні 35 гривень. Далі вартість підвищать до 45 гривень.

Оформлення повернення посилки з невідповідним товаром обійдеться клієнтам Нової пошти в 15 гривень за відправку вагою до 30 кг. Це буде можливо якщо огляд посилки було здійснено у відділенні. В інших випадках повернення оформляється за стандартними тарифами доставки вантажів. Нова пошта вирішила поділити територію України на тарифні зони. Так, доставка вантажів по місту до передмістя обійдеться від 40 гривень за маленькі посилки вагою близько 2 кг до 80 гривень за посилки до 30 кг.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×