Купити квартиру в Дніпрі

Нова акція від Нафтогаз «Запроси друга»: як отримати знижку на оплату газу

Газопостачальна компанія Нафтогаз запустила для всіх своїх абонентів нову можливість отримати знижку на оплату за газ. Взяти участь у реферальній програмі можуть усі охочі

Нова акція від Нафтогазу отримала назву “Запроси друга”, у рамках програми абоненти газопостачальної компанії можуть отримати знижку на оплату за газ.

На сторінці Нафтогазу у Facebook повідомляється, що українські споживачі можуть отримати знижку у розмірі мінімум 50 гривень на оплату рахунків за газ, якщо виконувати низку простих кроків. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Нова акція від Нафтогаз «Запроси друга»: як отримати знижку на оплату газу

Увійдіть у особистий кабінет на сайті, відкрийте сторінку програми “Запроси друга” та ознайомтеся з її умовами. Далі надішліть унікальне посилання для участі в акції будь-якій людині, яка, на вашу думку, могла б стати потенційним клієнтом Нафтогазу.

“Основна умова – використання унікального посилання та споживання ним 5 м3 газу”, – йдеться у повідомленні Нафтогазу у Facebook.

Абоненти можуть не обмежуватися запрошенням одного друга до компанії. Нафтогаз надасть знижку 50 гривень за кожну наведену людину. Кількість друзів у рамках програми “Запроси друга” не обмежена.

У певні дні тижня в Укрзалізниці можна буде купити квитки зі знижкою

ПриватБанк відмовив клієнтці у знятті готівки та запросив диплом

Vodafone запровадив вигідний тариф, якого немає у Київстар та lifecell

Вакциновані українці зможуть отримати ще 500 грн і оплатити комуналку в рамках “єПідтримки”: деталі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×