Купити квартиру в Дніпрі

На Землю обрушиться магнітна буря – триватиме кілька днів і вплине на здоров’я

Метеорологи попереджають, що на Землю насувається магнітна буря. Протягом кількох днів більшість землян відчує нездужання різного ступеня інтенсивності

Пікової точки на рівні G1 магнітна буря досягне вранці 2 лютого, далі поступово напруга з магнітосфери нашої планети почне йти на спад. Тим не менш, не лише 2, а й 3 лютого самопочуття та здоров’я людей може суттєво похитнутися. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

За даними вчених, найбільшу небезпеку магнітний шторм, що наближається до Землі, представлятиме для людей, які страждають на метеозалежність і захворювання серцево-судинної системи.

На Землю обрушиться магнітна буря – триватиме кілька днів і вплине на здоров’я

Під час магнітної бурі медики рекомендують уникати стресових ситуацій, а також будь-яких фізичних та інтелектуальних навантажень. Для підтримки нормального функціонування організму слід вчасно лягати спати і прокидатися вранці в один і той же час.

Повноцінне харчування, позитивні емоції, вживання достатньої кількості чистої води та часті прогулянки на свіжому повітрі допоможуть пережити період потужних магнітних бур максимально комфортно.

Чим корисні сухофрукти для організму людини

Які часто вживані напої можуть нашкодити людині

6 небезпечних звичок – чого не можна робити відразу після їжі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×