Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Киевстар остановил подключение клиентов к дешевому и выгодному тарифу[:ua]Київстар зупинив підключення клієнтів до дешевого та вигідного тарифу [:]

[:ru]Мобильный оператор Киевстар остановил подключение новых клиентов к дешевому тарифу Smart Регион

С 14 ноября уже никто не сможет на него перейти. Однако те, кто к нему успел подключиться, смогут, как и раньше, пользоваться этим недорогим и выгодным тарифом. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Сначала тариф Smart Регион был доступен лишь в некоторых регионах. Однако впоследствии мобильный оператор распространил его действие почти на все уголки Украины. На официальном сайте Киевстар можно посмотреть полный список областей и районов, где он доступен.

Этот тариф очень выгодный. За небольшую плату – всего за 100 гривен в месяц абоненты могут получить солидный пакет услуг.

[:ru]Киевстар остановил подключение клиентов к дешевому и выгодному тарифу[:ua]Київстар зупинив підключення клієнтів до дешевого та вигідного тарифу	[:]

В частности, в тариф Smart Регион входят такие услуги:

  • Полностью безлимитные звонки в сети Киевстар
  • Триста минут для звонков на другие направления по Украине и международных звонков
  • Тридцать гигабайтов мобильного интернета
  • Возможность без дополнительной платы пользоваться сервисами «Киевстар ТВ» с пакетом «Легкий», Star Guard Lite и Mobile ID.
  • Если тарифный пакет интернета будет исчерпан, то клиент будет получать пакеты услуг по сто мегабайт за десять гривен.

Итак, за такой “весомый” пакет услуг, сотня гривен, конечно, небольшая плата. Однако теперь уже к нему не подключиться. В Киевстар сообщили, что на смену тарифа Smart Регион придет новый тариф – ВАШ регион.

При этом те, кто раньше подключился на Smart Регион, как и раньше, на нем останутся и будут получать весь набор услуг по прежней цене.

Кстати, недавно “НСН” писал: Компания “Киевстар” запустила 5 новых тарифов – условия и стоимость[:ua]Мобільний оператор Київстар зупинив підключення нових клієнтів до дешевого тарифу Smart Регіон

Із 14 листопада вже ніхто не зможе на нього перейти. Однак ті, хто до нього встиг підключитися, зможуть, як і раніше, користуватися цим недорогим і вигідним тарифом. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Спочатку тариф Smart Регіон був доступний лише в деяких регіонах. Однак згодом мобільний оператор поширив його дію майже на всі куточки України. На офіційному сайті Київстар можна переглянути повний список областей і районів, де він доступний.

Цей тариф – дуже вигідний. За невелику плату – лише за 100 гривень на місяць абоненти можуть отримати солідний пакет послуг.

[:ru]Киевстар остановил подключение клиентов к дешевому и выгодному тарифу[:ua]Київстар зупинив підключення клієнтів до дешевого та вигідного тарифу	[:]

Зокрема, до тарифу Smart Регіон входять такі послуги:

  • Повністю безлімітні дзвінки у мережі Київстар
  • Триста хвилин для дзвінків на інші напрямки по Україні і для міжнародних дзвінків
  • Тридцять гігабайтів мобільного інтернету
  • Можливість без додаткової плати користуватися сервісами «Київстар ТВ» із пакетом «Легкий», Star Guard Lite і Mobile ID.
  • Якщо тарифний пакет інтернету буде вичерпаний, то клієнт отримуватиме пакети послуг по сто мегабайтів за десять гривень.

Отже, за такий “вагомий” пакет послуг, сотня гривень, звісно, невелика плата. Однак тепер уже до нього не підключитись. У Київстар повідомили, що на зміну тарифу Smart Регіон прийде новий тариф – ВАШ регіон.

При цьому ті, хто раніше підключився на Smart Регіон, як і раніше, на ньому залишатимуться і отримуватимуть весь набір послуг за колишньою ціною.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Компанія Київстар запустила 5 нових тарифів – умови і вартість[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×