Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Компания “Киевстар” запустила 5 новых тарифов – условия и стоимость[:ua]Компанія Київстар запустила 5 нових тарифів – умови і вартість[:]

[:ru]Компания “Киевстар” запустила для своих контрактных абонентов сразу пять новых тарифов, объединенных общей ВАШ линейкой

Пресс-служба компании рассказала об условиях каждого из этих пяти тарифных планов, а также назвала стоимость каждого тарифа. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Линейка ВАШ состоит из пяти тарифных планов: ВАШ Старт, ВАШ Выбор, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт и ВАШ Безлим.

Названы условия и стоимость каждого тарифа

ВАШ Старт – 135 гривен в месяц

Тарифный план предлагает абонентам 100 минут связи на номера других операторов, безлимит в своей сети и 5120 МБ трафика.

ВАШ Выбор – 175 гривен в месяц

Этот тариф включает 100 минут на номера других операторов, 100 минут для звонков за границу (список стран ограничен), безлимит в своей сети, 100 SMS и 20480 МБ трафика.

ВАШ Оптимум – 250 гривен в месяц

В такой тариф входят 200 минут на номера других операторов, 100 минут на зарубежные номера, безлимитные звонки в сети Киевстар, 200 SMS и безлимитный интернет.

ВАШ Комфорт – 350 гривен в месяц

Такой тарифный план включает 300 минут для звонков на другие сети, 100 минут для звонков за границу, безлимитные звонки в своей сети, 300 SMS и безлимитный интернет.

ВАШ Безлим – 500 гривен в месяц

У этого тарифного плана – широчайшие возможности: 750 минут на другие номера, безлимит в сети Киевстар и безлимитный мобильный интернет.

Однако это еще не весь спектр возможных услуг.

[:ru]Компания "Киевстар" запустила 5 новых тарифов – условия и стоимость[:ua]Компанія Київстар запустила 5 нових тарифів – умови і вартість[:]

Контрактные абоненты получают еще и Суперсилы

В частности, они доступны для абонентов, которые будут на тарифе ВАШ Оптимум. Пользователь этого тарифного плана получит две Суперсилы: одну – по умолчанию, другую – на выбор. И, по умолчанию, это – домашний интернет на скорости 100 Мбит в секунду.

А вторую Суперсилу можно выбрать из пяти вариантов.

В частности, предлагают такие варианты второй Суперсилы:

  • 100 минут на другие номера и за границу;
  • расширенный пакет Киевстар ТВ;
  • SIM-карта для планшетного компьютера;
  • вторая SIM-карта для смартфона с тем же номером;
  • безлимитное видео в сервисе Видео на ходу.

Кроме того, бизнес-клиенты могут воспользоваться облачным хранилищем или пакетом офисного программного обеспечения MS Office 365.

Кстати, недавно “НСН” писал: Компания “Новая почта“ обновила тарифы на доставку посылок[:ua]Компанія Київстар запустила для своїх контрактних абонентів одразу п’ять нових тарифів, об’єднаних загальною лінійкою ВАШ

Прес-служба компанії розповіла про умови кожного із цих п’яти тарифних планів, а також назвала вартість кожного тарифу. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Лінійка ВАШ складається з п’яти тарифних планів: ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім.

Названо умови і вартість кожного тарифу

ВАШ Старт – 135 гривень на місяць

Тарифний план пропонує абонентам 100 хвилин зв’язку на номери інших операторів, безліміт у своїй мережі та 5120 МБ трафіку.

ВАШ Вибір – 175 гривень на місяць

Цей тариф включає 100 хвилин на номери інших операторів, 100 хвилин для дзвінків за кордон (список країн обмежений), безліміт у своїй мережі, 100 SMS та 20480 МБ трафіку.

ВАШ Оптимум – 250 гривень на місяць

У такий тариф входять 200 хвилин на номери інших операторів, 100 хвилин на закордонні номери, безлімітні дзвінки у мережі Київстар, 200 SMS та безлімітний інтернет.

ВАШ Комфорт – 350 гривень на місяць

Такий тарифний план включає 300 хвилин дзвінків на інші мережі, 100 хвилин для дзвінків за кордон, безлімітні дзвінки у своїй мережі, 300 SMS і безлімітний інтернет.

ВАШ Безлім – 500 гривень на місяць

У цього тарифного плану – найширші можливості: 750 хвилин на інші номери, безліміт у мережі Київстар та безлімітний мобільний інтернет.

Однак це ще не весь спектр можливих послуг.

[:ru]Компания "Киевстар" запустила 5 новых тарифов – условия и стоимость[:ua]Компанія Київстар запустила 5 нових тарифів – умови і вартість[:]

Контрактні абоненти отримують ще й Суперсили

Зокрема, вони доступні для абонентів, які будуть на тарифі ВАШ Оптимум. Користувач цього тарифного плану отримає дві Суперсили: одну – за замовчуванням, іншу – на вибір. Та, що за замовчуванням, це – домашній інтернет на швидкості 100 Мбіт на секунду.

А другу Суперсилу можна обрати з п’яти варіантів.

Зокрема, пропонують такі варіанти другої Суперсили:

  • 100 хвилин на інші номери та за кордон;
  • розширений пакет Київстар ТБ;
  • SIM-картка для планшетного комп’ютера;
  • друга SIM-карта для смартфона з тим самим номером;
  • безлімітне відео у сервісі Відео на ходу.

Крім того, бізнес-клієнти можуть скористатися хмарним сховищем або пакетом офісного програмного забезпечення MS Office 365.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Компанія “Нова пошта“ оновила тарифи на доставку посилок[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×