Купити квартиру в Дніпрі

Хлопець бив дівчат ногами заради відео – інцидент у Дніпрі

Молодий мешканець у Дніпрі зачіпав ровесниць, бив їх ногами. Свої дії він знімав на відео та викладав у соцмережу

Свої неадекватні вчинки він знімав на відеоролики та викладав у соціальній мережі TikTok. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті internet.ua

Після того як мешканці міста почали зі скаргами звертатися до представників поліції, було знайдено та затримано вуличного розбійника. Про це повідомляють у Нацполіції Дніпропетровського регіону.

у Дніпрі хлопець бив ногами дівчат заради відеороліків

Свідки розповіли поліцейським, що молодого хлопця помітили давно. За їхніми розповідями, він часто бродить без роботи вулицями міста і голосно включає музику. Але зараз він почав торкатися і ображати своїх ровесниць.

Дніпряни в мережі знайшли зображення вуличного розбійника в TikTok і побачили, що всі знущання з ровесниць він знімав і оприлюднив такі кадри. На відеороликах можна помітити, що спочатку хуліган непомітно підкрадається до них ззаду, далі штовхає ногами, а потім тікає. Наразі дніпровські поліцейські провели затримання вуличного розбійника.

Зараз тиктокер записав свій новий ролик, де він просить у всіх ровесниць вибачення та обіцяє, що більше так не вчинить. Ще він зазначив, що таким чином жартував та намагався звернути увагу ровесниць на себе.

Розстріл у Дніпрі: перші результати розслідування і пояснення Рябчука (відео)

У Дніпрі знайшли військовий об’єкт, який був засекречений багато років (фото)

Двоє підлітків провалилися під кригу у Дніпрі: один загинув

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×