Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Ребенка завалило землей на заброшенном заводе – мальчик погиб[:ua]Дитину завалило землею на занедбаному заводі – хлопчик загинув[:]

[:ru]В Сумской области мальчик погиб на заброшенном заводе – ребенка завалило землей

12-летнего мальчика засыпало песком в Сумской области. Это произошло на территории бывшего завода. Подросток вместе со своим 13-летним другом искал на заброшенной территории лом. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Украина24.

Подробности происшествия

Бывший завод поршневых колец уже лет 5 не работает, и за это время превратился в пустоту. Два подростка 12 и 13 лет пришли сюда, чтобы подзаработать. Собирали здесь на свалках металлолом и сдавали его в пункт приемки. С этого имели себе карманные деньги. Один мальчик подкапывал землю в этом месте – почва рухнула.

Второй мальчик не растерялся, сразу побежал звать взрослых. В дом Валентины здесь буквально рукой подать. Она первой и пришла на место происшествия.

[:ru]Ребенка завалило землей на заброшенном заводе – мальчик погиб[:ua]Дитину завалило землею на занедбаному заводі – хлопчик загинув[:]

“Подбегает ко мне мальчишка, такого роста. Говорит, вы мне поможете… ручечки трясутся, губочки трясутся… Что случилось? Говорит, там мальчика привалило землей, я, говорит, хотел его откопать, сам не мог”, — рассказала местная жительница Валентина Владзиевская.

Женщина поняла, что самостоятельно ребенку помочь не может, поэтому вызвала спасателей.

“В том месте, где из-под земли выглядывал элемент капюшона, спасатели начали раскапывать тело мальчика. Ребенка оперативно достали на поверхность и передали медикам”, — рассказал представитель ГСЧС в Сумской области Олег Стрелка.

Реанимацию мальчика проводили в течение полутора часов. Но в сознание он так и не пришел. И это не первый случай в этом месте, рассказали местные жители.

“Поразваливали этот завод, уже там какой-то инвалид в яме появился, второй труп там посреди завода нашли, и это третий ребенок. Я видела, что какие-то бегают два или три дня назад. Я еще их от той дыры гоняла — ребята, отойдите оттуда, там плиты. Ну знаете же, какие дети”, — говорит местная жительница Надежда.

В настоящее время дело расследует полиция. Открыто уголовное производство по статье умышленное убийство с отметкой несчастного случая. Также ищут тех, кому принадлежат эти развалины. Как сообщили местные, завод несколько раз перепродавался и его вероятный владелец может быть в Одессе.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Киеве неадекват сбросил с балкона стекло на ребенка[:ua]У Сумській області хлопчик загинув на занедбаному заводі – дитину завалило землею

12-річного хлопчика засипало піском в Сумській області. Це сталося на території колишнього заводу. Підліток разом зі своїм 13-річним другом шукав на занедбаній території лом. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Украина24.

Подробиці події

Колишній завод поршневих кілець вже років 5 не працює, і за цей час перетворився в порожнечу. Два підлітка 12 і 13 років прийшли сюди, щоб підзаробити. Збирали тут на звалищах металобрухт і здавали його в пункт приймання. З цього мали собі кишенькові гроші. Один хлопчик підкопував землю в цьому місці – грунт впав.

Другий хлопчик не розгубився, одразу побіг кликати дорослих. В будинок Валентини тут буквально рукою подати. Вона першою прийшла на місце події.

[:ru]Ребенка завалило землей на заброшенном заводе – мальчик погиб[:ua]Дитину завалило землею на занедбаному заводі – хлопчик загинув[:]

“Підбігає до мене хлопчисько, такого зросту. Каже, ви мені допоможете… ручки трусяться, губочкі трясуться… Що сталося? Каже, там хлопчика привалило землею, я, каже, хотів його відкопати, сам не міг”, — розповіла місцева мешканка Валентина Владзієвська.

Жінка зрозуміла, що самостійно дитині допомогти не може, тому викликала рятувальників.

“В тому місці, де з-під землі визирав елемент капюшона, рятувальники почали розкопувати тіло хлопчика. Дитину оперативно дістали на поверхню та передали медикам”, — розповів представник ДСНС в Сумській області Олег Стрілка.

Реанімацію хлопчика проводили протягом півтори години. Але до тями він так і не прийшов. І це не перший випадок в цьому місці, розповіли місцеві жителі.

“Поразвалювали цей завод, вже там якийсь інвалід в ямі з’явився, другий труп там посеред заводу знайшли, і це третя дитина. Я бачила, що якісь бігають два або три дні тому. Я ще їх від тієї діри ганяла — хлопці, відійдіть звідти, там плити. Ну знаєте ж, які діти”, — каже місцева мешканка Надія.

В даний час справу розслідує поліція. Відкрито кримінальне провадження за статтею ” умисне вбивство з відміткою нещасного випадку. Також шукають тих, кому належать ці руїни. Як повідомили місцеві, завод кілька разів перепродувався і його ймовірний власник може бути в Одесі.

До речі, нещодавно “НСН” писав: У Києві неадекват скинув з балкона скло на дитину[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×