Купити квартиру в Дніпрі

Доступ до залишків коштів на пільговій карті Ощадбанку – як скористатися

как использовать остаток на карте Ощадбанка

Українці, які отримують субсидії та інші пільгові виплати на банківські картки Ощадбанку, можуть скористатися залишком коштів у будь-який доступний для себе час

У фінустанові розповіли, що буде із грошима українців, які вони не встигли витратити. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Зазначається, що залишки коштів на субсидії/пільги до війни перераховувалися на картковий рахунок субсидіантів або пільговиків. Ця послуга у воєнний час також доступна, і всі виплати можна отримати, як і раніше.

Доступ до залишків коштів на пільговій карті Ощадбанку

В Ощадбанку повідомили клієнтів, що почнуть перераховувати заощаджені залишки пільг на рахунки громадян після 1 червня 2022 року. Процедура триватиме до листопада.

Також відомо, що українці, які стали вимушеними переселенцями, зможуть отримувати грошові виплати у розмірі 2200 грн через Ощадбанк, а також через Укрпошту, або на картку єПідтримка.

Переселенці, які спробували оформити матеріальну допомогу, повідомляють, що Ощадбанк затримує видачу карток. Вже більше тижня люди не можуть отримати кошти, які життєво потрібні їм зараз. Якщо у вас вже є відкрита карта Ощадбанку, то, можливо, гроші вам надійдуть швидше. Якщо картку потрібно відкривати, не поспішайте це робити, спробуйте оформити виплати у “Дії”.

На що можна витратити 6500 гривень допомоги під час війни

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×