Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Почему вредно есть овсянку каждый день[:ua]Чому шкідливо їсти вівсянку щодня[:]

[:ru]Как оказалось, овсянка не такая полезная, как все привыкли думать. Специалисты рассказали, почему вредно есть овсянку каждый день

Употреблять кашу можно не чаще 2-3 раз в неделю. Каша «красоты», или обычная овсянка, не так полезна, как считалось ранее. Диетологи уверены, что ежедневное употребление овсяной каши может спровоцировать развитие тяжелого хронического заболевания. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Новости Ю.

В овсянке содержатся фитаты — вещества, которые затрудняют нормальное усвоение кальция, в результате чего в организме наблюдается его недостаток. Поэтому отсутствие необходимого количества кальция неизбежно приводит к остеопорозу.

[:ru]Почему вредно есть овсянку каждый день[:ua]Чому шкідливо їсти вівсянку щодня[:]

«Чтобы не допустить подобного, овсянку нужно есть не каждый день, а 2-3 раза в неделю».

В качестве альтернативы на завтрак можно готовить блюда из гречневой или ячневой крупы, а также риса или булгура.

Однако овсяное молоко, совершенно безвредный продукт. В нем содержится витамин D, который способствует росту волос и ногтей и улучшает настроение.

Кстати, недавно “НСН” писал: Названі три найбільш шкідливих для серця продукти, які небезпечні в будь-якому віці[:ua]Як виявилося, вівсянка не така корисна, як усі звикли думати. Фахівці розповіли, чому шкідливо їсти вівсянку щодня

Вживати кашу можна не частіше 2-3 разів на тиждень. Каша «краси», або звичайна вівсянка, не так корисна, як вважалося раніше. Дієтологи впевнені, що щоденне вживання вівсяної каші може спровокувати розвиток важкого хронічного захворювання. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Новости Ю.

В вівсянці містяться фітати — речовини, які ускладнюють нормальне засвоєння кальцію, в результаті  чого в організмі спостерігається його недолік. Тому відсутність необхідної кількості кальцію неминуче призводить до остеопорозу.

[:ru]Почему вредно есть овсянку каждый день[:ua]Чому шкідливо їсти вівсянку щодня[:]

«Щоб не допустити подібного, вівсянку потрібно їсти не кожен день, а 2-3 рази на тиждень».

В якості альтернативи на сніданок можна готувати страви з гречаної або ячної крупи, а також рису або булгура.

Однак вівсяне молоко, зовсім нешкідливий продукт. У ньому міститься вітамін D, який сприяє росту волосся і нігтів і покращує настрій.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Названі три найбільш шкідливих для серця продукти, які небезпечні в будь-якому віці[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×