Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

У зірок по-різному загартовується характер: хтось в дитинстві страждав від знущань, а комусь довелося пройти в дитбудинку “школу життя”. 5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

Вихованців інтернатів випробування не зламали, а навпаки, зробили сильніше. Ці діти, як правило, дорослішають раніше однолітків, оскільки з дитинства бачать життя як є, без прикрас. Про те, хто із знаменитостей домігся успіху, спираючись на власні сили і наполегливість НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL

Коко Шанель

У легенди світу моди була непроста доля. Її мама померла, коли Коко виповнилося 11 років. Після чого батько не хотів брати на себе виховання відразу шістьох дітей. Аргументував це тим, що не був одружений на їх мамі, тому займатися малюками – не його прямий обов’язок. Він віддав синів родичам, а дочок – у сиротинець при монастирі. Оскільки Коко залишилася сиротою при живому батькові, вона до кінця життя не любила згадувати про своє дитинство.

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

Дівчинка ненавиділа уніформу, яку доводилося носити в інтернаті, мріяла вирости і почати шити вишуканий одяг для жінок. Згодом їй вдалося не просто стати модельєром, але і здійснити переворот у світі моди – завдяки Шанель дівчата вже не носять корсети і сміливо надягають костюми і маленькі чорні сукні.

Юрій Шатунів

Радянський співак і лідер групи “Ласковый май” став сиротою при живих батьках. Батько Шатунова залишив сім’ю, а мати почала зловживати алкоголем і вже не цікавилася розвитком сина.

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

До 12 років вихованням Юрія займалися його родичі, але врешті-решт він опинився в інтернаті. Там він знайшов захоплення, яке потім повністю змінило його життя – спів. З часом про унікальні вокальні дані артиста дізнався весь СРСР. Хітами стали пісні “Білі троянди”, “Сива ніч” і “Дитинство”.

Пірс Броснан

Тато майбутньої зірки розлучився з дружиною, коли синові виповнився лише один рік. У результаті мати не хотіла самостійно виховувати Пірса і віддала його своїм батькам. Через деякий час їх не стало, тому хлопчика дядько та тітка відправили в дитбудинок при римо-католицькій церкві – у “Школу братів Христа”. Там часто “з виховною метою” практикували тілесні покарання і привчали дітей до аскетизму у всьому.

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

Така доля добряче “загартувала” характер Пірса, і, ставши дорослим, він вирішив кардинально змінити своє життя. Йому вдалося підкорити голлівудський кінематограф. Найуспішніші фільми з його участю – “Штучний інтелект. Доступ необмежений”, “Як викрасти діамант”, “Привид”, “Помри, але не зараз”. Мало не в кожній стрічці актор отримує головні ролі.

Мерилін Монро

Батько Мерилін пішов від її матері відразу після народження дочки. Один час мама виховувала Монро, але психічне захворювання завадило якісно виконувати свої обов’язки. Згідно з рішенням лікарів, матір відправили в психлікарню, а Мерилін – у сирітський притулок. Тут майбутній актрисі було несолодко – над нею постійно знущалися.

У 16 років Монро вийшла заміж, щоб ніколи не повертатися в дитбудинок З часом цей шлюб розпався.

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

Ані Лорак

Справжнє ім’я артистки – Кароліна Куєк. Все своє дитинство вона провела в дитбудинку. Батька зірка ніколи не бачила, оскільки він пішов з сім’ї, коли її мама була вагітна. Всього у жінки було троє дітей – одна дочка і двоє синів. Вона не в змозі була самостійно забезпечувати сім’ю, тому всіх віддала до інтернату. Саме там Кароліна почала проявляти артистизм – брала активну участь у пісенних конкурсах.

5 знаменитостей, які провели дитинство в інтернаті

У 1992 році на музичному фестивалі Кароліну помітив продюсер Юрій Фалеса, з яким вона підписала контракт. З цього моменту життя зірки змінилася.

Хобі зірок українського шоу-бізнесу

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×