Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Інтер» – «Шериф»: прогноз на матч третього туру Ліги чемпіонів

«Інтер» провалив старт турніру, а «Шериф» створив сенсацію. Саме клуб з Молдови очолює групу D після двох турів.

«Інтер» не забив ще жодного м’яча, якщо італійці хочуть в плей-офф, саме час виправляти своє становище. Букмекерська контора Winline не сумнівається в перемозі «Інтера». Поставити на успіх італійців можна за 1,19, вікторія «Шерифа» оцінюється в 14,00, а нічия в 7,80. Щоб зручно робити ставки слід завантажити додаток БК на телефон, слід уточнити, що ви можете завантажити Winline на Андроїд та IOS.

«Інтер» на третій позиції в групі, набравши один бал. Команді ніяк не вдається проявити себе в Лізі чемпіонів. У минулому сезоні «Інтер» став останнім в групі, так і зараз виступає провально. Одне очко після двох турів і нуль забитих м’ячів, для чемпіона Італії це неналежний результат.

У першому турі сталася поразки від мадридського «Реала» (0:1). Той матч повинен був завершуватися нулями, однак супернику вдалося вирвати перемогу буквально на останніх хвилинах. На виїзді проти донецького «Шахтаря» була нічия (0:0). І знову ж таки, в атаці ніяк себе не проявили. Звичайно, були моменти для голу, але «Інтер» ними не скористався.

«Шериф» лідирує в таблиці групи D, маючи шість очок. Це справжня сенсація поточного розіграшу Ліги чемпіонів. Ніхто не вірив, що «Шериф» пройде раунд кваліфікації, а він уже й на груповому етапі лідирує в групі з «Інтером» і «Реалом». «Шериф» творить історію.

У домашньому матчі проти донецького «Шахтаря» була перемога (2:0). Ініціатива була за суперником, проте забивав виключно «Шериф». Відзначимо бразильця Кріштіану, який став автором двох результативних передач. Все той же Кріштіану віддав пас на перший гол і в матчі проти мадридського «Реала» на «Сантьяго Бернабеу», а за підсумком «Шериф» переміг (2:1).

Хоч «Інтер» і виступає фаворитом у букмекерів, нагадаємо, що «Шериф» вже проявив себе. Команда перемогла «Реал» та «Шахтар», так чому б їй не нав’язати боротьбу «Інтеру», який за два матчі в Лізі чемпіонів не забив ще жодного м’яча. «Шериф» шикарний в обороні, і вміє користуватися обмеженою кількістю моментів. Тож не слід недооцінювати цю команду.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×