Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Як у тропіках: синоптики попередили про аномальну спеку

Як у тропіках: синоптики попередили про аномальну спеку

У найближчі дні Україну накриє аномальна спека. Як повідомляє replyua

Як у тропіках: синоптики попередили про аномальну спеку

У найближчі дні Україну накриє аномальна спека. Як повідомляє replyua.net у Гідрометцентрі розповіли, що 20 червня, у четвер, короткочасні дощі та грози прогнозуються лише на заході країни, у всіх регіонах температура продовжить підвищуватися. У східних, центральних та південних областях стовпчик термометра підніматиметься до 32-35 градусів. У західних та північних областях синоптики прогнозують до 32 градусів спеки.

21 червня, у п’ятницю, погодна картина практично не зміниться. Аномальна спека збережеться в центральних, східних і південних областях, на півночі і заході України буде на кілька градусів прохолодніше. Короткочасні дощі очікуються тільки на заході. 22 червня, у суботу синоптики прогнозують похолодання в західних областях, там буде 24-28 градусів. В інших регіонах очікується від 32 до 35 градусів. При цьому синоптики попередили, що грозовий фронт не покине західні регіони.

У неділю, 23 червня, короткочасні дощі та грози очікуються на заході, а також у Київській та Черкаській областях. Тут встановиться комфортна температура. В інших областях буде аномально жарко і сухо. Нагадаємо, що раніше народний синоптик дав прогноз до кінця червня. Повідомляє replyua.net

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×