Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]24-летняя россиянка имеет 22 родных детей и не планирует останавливаться (фото)[:ua]24-річна росіянка має 22 рідних дітей і не планує зупинятися (фото)[:]

[:ru]24-летняя россиянка имеет 22 детей от мужа-миллионера, и пара не собирается останавливаться на достигнутом. О необычной семье НСН рассказывает со ссылкой на ТСН.

24-летняя уроженка Москвы, Кристина Озтюрк воспитывает 22 детей вместе с 57-летним мужем-миллионером Галипом Озтюрком, с которым познакомилась на отдыхе в Грузии.

С Галипом, владельцем элитной недвижимости, уроженцем Турции, россиянка познакомилась в прибрежном городе Батуми.

Сейчас семья живет в трехэтажном особняке. У Галипа также есть собственные дети от первого брака, и его молодая жена только рада этому.

[:ru]24-летняя россиянка имеет 22 родных детей и не планирует останавливаться (фото)[:ua]24-річна росіянка має 22 рідних дітей і не планує зупинятися (фото)[:]

Возлюбленные мечтают о 105 детях. Изначально пара договорилась, что Кристина будет рожать каждый год по ребенку, но потом оба поняли, что репродуктивной способности молодой жены “не хватит на удовлетворение их требований”.

Поэтому для рождения воспользовались услугами суррогатных матерей в одной из клиник Батуми, это обошлось кошельку Галипа в почти 10 тысяч долларов за одну беременность.

Общая сумма суррогатного материнства обошлась влюбленным в более 200 тысяч долларов. В течение года у Кристины и Галипа появилось 18 детей.

За детьми ухаживают 16 нянь, на услуги которых пара тратит около 100 тысяч долларов в год. А на предметы первой необходимости для младенцев молодая мама тратит более 5,5 тысячи долларов в неделю.

24-летняя россиянка имеет 22 родных детей

24-летняя россиянка имеет 22 детей и не собирается останавливаться

“Я не знаю, сколько их будет в итоге, но мы пока что не планируем останавливаться. Клиника в Батуми выбирает для нас суррогатных мам и берет на себя полную ответственность за этот процесс. Мы лично не знакомы с суррогатными матерями и не имеем с ними прямого контакта”, – сказала Кристина.

Кстати, недавно “НСН” писал:

В Харькове мать избила 4-летнего сына – видео транслировалось в Instagram

В Польше убили 7-летнего мальчика из Украины

На Черниговщине 13-летняя девочка стала мамой, а бабушки всего 31 год

 [:ua]24-річна росіянка має 22 дітей від чоловіка-мільйонера, і пара не збирається зупинятися на досягнутому. Про незвичайну родину НСН розповідає з посиланням на ТСН.

24-річна уродженка Москви,  Крістіна Озтюрк виховує 22 дітей разом із 57-річним чоловіком-мільйонером Галіпом Озтюрком, з яким познайомилася на відпочинку в Грузії.

З Галіпом, власником елітної нерухомості, уродженцем Туреччини, росіянка познайомилась у прибережному місті Батумі.

Наразі родина мешкає у триповерховому маєтку. У Галіпа також є власні діти від першого шлюбу, і його молода дружина тільки рада цьому.

[:ru]24-летняя россиянка имеет 22 родных детей и не планирует останавливаться (фото)[:ua]24-річна росіянка має 22 рідних дітей і не планує зупинятися (фото)[:]

Закохані мріють про 105 дітей. Спершу пара домовилась, що Крістіна буде народжувати щороку по дитині, але потім обидва зрозуміли, що репродуктивної здатності молодої дружини “не вистачить на задоволення їхніх вимог”.

Тому для народження скористалися послугами сурогатних матерів в одній з клінік Батумі, що обійшлося гаманцю Галіпа у майже 10 тисяч доларів за одну вагітність.

Загальна сума сурогатного материнства обійшлася закоханим у понад 200 тисяч доларів. Протягом року в Крістіни та Галіпа з’явилося 18 дітей.

Дітей доглядають 16 нянь, на послуги яких пара витрачає майже 100 тисяч доларів на рік. А на предмети першої необхідності для немовлят молода мама витрачає понад 5,5 тисячі доларів на тиждень.

24-річна росіянка має 22 рідних дітей

24-річна росіянка має 22 дітей і не збирається зупинятися

“Я не знаю, скільки їх буде зрештою, але ми поки що не плануємо зупинятися. Клініка в Батумі обирає для нас сурогатних мам і бере на себе повну відповідальність за цей процес. Ми особисто не знайомі із сурогатними матерями і не маємо з ними прямого контакту”, – сказала Крістіна.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

У Харкові мати побила 4-річного сина – відео транслювалося в Instagram

У Польщі вбили 7-річного хлопчика з України

На Чернігівщині 13-річна дівчинка стала мамою, а бабусі всього 31 рік[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×