Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський розповів, коли Україна стане членом ЄС

У четвер, 18 лютого, президент України Володимир Зеленський в ході засідання зі стратегії європейської та євроатлантичної інтеграції заявив, що вступ України до Європейського Союзу перестав бути гіпотетичним і має вирішитися до кінця десятиліття, повідомляє НСН, посилаючись на Багнет.

Обговорювалися питання виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, її оновлення, а також інтеграції в ринки ЄС та єдиний цифровий ринок Євросоюзу.

Україна стає країною, де всім затишно і безпечно, а членство в Європейському Союзі перестало бути гіпотетичним – це питання часу, яке має вирішитися до кінця поточного десятиліття, – сказав Зеленський.

Йшлося і про формування та просування позитивного іміджу України у світі.

Україна – авторитетний і відповідальний член міжнародної спільноти, вносить вагомий внесок у забезпечення глобальної та регіональної безпеки і стабільності, активно залучається до протидії новим викликам і загрозам, – заявив президент.

Глава МЗС Дмитро Кулеба в свою чергу заявив, що його відомство також займатиметься захистом прав та інтересів України за кордоном, збереженням національної ідентичності, забезпеченням зовнішньоекономічних інтересів держави засобами економічної дипломатії.

Зеленський розповів, коли Україна стане членом ЄС

Також обговорювалося забезпечення міжнародної підтримки України у відновленні територіальної цілісності.

Зеленський затвердив план допуску іноземних військових в Україну

Європарламент ухвалив доповідь щодо угоди про асоціацію Україна-ЄС: головне

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×