Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський особисто попросив Вірастюка балотуватися до ВР

Кандидат у депутати від “Слуги народу”, український силач Василь Вірастюк розповів про свої політичні плани на особистій сторінці в Instagram, передає НСН, посилаючись на Український дощ.

«Я не продався, та не підліг під когось! Я отримав персональну пропозицію і прохання допомоги особисто від президента Володимира Зеленського, з яким у мене довгий час дружні стосунки і якому я особисто довіряю», – йдеться у дописі.

Вірастюк додав, що бачить політику як брудну і нечесну галузь, але йде з чітким планом дій.

Зеленський особисто попросив Вірастюка балотуватися до ВР

Силач стверджує, що своєю діяльністю депутата зможе «заступити» і представити громаду регіону в Раді. Також Вірастюк хоче взятися за спортивну реабілітацію ветеранів АТО/ООС і допомогти реформувати галузь спорту.

“Я свідомий, що в процесі політичної боротьби і після моєї перемоги на мене буде виливатись велика кількість замовного бруду від політичних опонентів”, – підсумував Вірастюк.

Нагадаємо, на 87 окрузі на Івано-Франківщині балотуються також представник партії “За майбутнє” Олександр Шевченко (співвласник курорту “Буковель”), кандидатка від “Європейської солідарності” Маруся Звіробій (Олена Самбул) та представник “Свободи” Руслан Кошулинський.

Раніше ми повідомляли:

Дубінський розпродує свої елітні авто – агент НАБУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×