Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Закон об обороте оружия: Верховная Рада провалила голосование[:ua]Закон про обіг зброї: Верховна Рада провалила голосування[:]

[:ru]Сегодня, 4 марта, на пленарном заседании в Парламенте рассматривали два законопроекта об обороте оружия. Верховная Рада провалила оба. Об этом НСН сообщает, ссылаясь на онлайн-трансляцию заседания.

Законопроекты №4335 и №4335-1 об обороте гражданского огнестрельного оружия и боевых припасов к нему не набрали достаточного количества голосов даже в первом чтении.

За законопроект №4335 авторства народного депутата Украины Игоря Фриса (фракция “Слуга народа”) проголосовали 88 депутатов, тогда как законопроект №4335-1 авторства нардепа Андрея Шараськина (фракция “Голос”) отдали свои голоса лишь 74 народных избранника.

Также депутаты не поддержали направление обоих законопроектов до подготовку на повторное первое чтение и возврат авторам на доработку.

Спикер ВР Дмитрий Разумков отметил, что один из двух документов все же стоит отправить на доработку.

Однако возвращение законопроекта в комитет поддержали лишь 173 народные избранника.

Разумков спросил, стоит ли ставить документ далее на голосование, и когда услышал ответ, что нет, объявил, что закон отклонен.

Таким образом оба законопроекта были отклонены окончательно.[:ua]Сьогодні, 4 березня, на пленарному засіданні у Парламенті розглядали два законопроекти про обіг зброї. Верховна Рада провалила обидва. Про це НСН повідомляє, посилаючись на онлайн-трансляцію засідання.

Законопроекти №4335 і №4335-1 про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї не набрали достатньої кількості голосів навіть у першому читанні.

За законопроект №4335 авторства народного депутата України Ігоря Фріса (фракція “Слуга народу”) проголосували всього 88 депутатів, тоді як законопроект №4335-1 авторства нардепа Андрія Шараськіна (фракція “Голос”) віддали свої голоси лише 74 народних обранці.

Також депутати не підтримали направлення обох законопроектів до підготовки на повторне перше читання і повернення авторам на доопрацювання.

Спікер ВР Дмитро Разумков зазначив, що один з двох документів все ж варто відправити на доопрацювання.

Однак повернення законопроєкту у комітет підтримали лише 173 народні обранці.

Разумков спитав, чи варто ставити документ далі на голосування, і коли почув відповідь, що ні, оголосив, що закон відхилено.

Таким чином обидва законопроекти були відхилені остаточно.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×