Купити квартиру в Дніпрі

Усім школам і вишам України рекомендовано перейти на дистанційку

Усім школам і вишам України Міністерство освіти і науки України рекомендує перевести учнів і студентів на дистанційне навчання, повідомляє НСН, посилаючись на урядовий портал.

Міністерство освіти і науки рекомендувало школам України перевести учнів 5—11 класів на дистанційну форму навчання через зростання кількості хворих на коронавірус по країні

  • Установам загальної середньої освіти рекомендовано перейти на дистанційну форму мінімум на два тижні.
  • Навчальним професійно-технічним закладам рекомендовано впровадити дистанційне навчання або змішану форму.
  • Вищим профзакладам рекомендують – запровадити дистанційне навчання з 27 січня по 25 лютого.
  • Стандартне навчання дозволено учням 1—4 класів, а також у дитсадках.
  • Військові навчальні заклади приймають рішення відповідно до наказів і рекомендацій держорганів, у сфері управління яких вони перебувають.

Міністерство освіти і науки України вже надіслало засновникам і керівникам закладів освіти рекомендаційні листи щодо організації освітнього процесу.

У листах зазначено, що необхідно провести додаткову роз’яснювальну роботу з колективами закладів щодо організації освітнього процесу в умовах карантину, а також організувати інформування працівників і здобувачів освіти про заходи, спрямовані на запобігання поширенню хвороби COVID-19, заборону перебування у закладі освіти сторонніх осіб тощо.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили більше 24 тисяч нових випадків коронавірусу. Стрімко розширюються помаранчева та червона карантинні зони. У більшості регіонів України вже виявлено новий штам коронавірусу «Омікрон», який вважається біль заразним, ніж інші види. Також науковці стверджують, що він частіше вражає дітей і молодь.

Деякі школи в Україні переходять на дистанційне навчання з 24 січня

10 головних нововведень, які чекають на школи у 2022 році

Новий штам «Омікрон» вражає молодих: що ще про нього відомо

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×