Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Український військовий відкрив вогонь на ураження по авто, що намагалося прорватися через блок-пост

Двоє цивільних намагалися прорватися через блокпост на Донбасі. Внаслідок стрілянини один із них загинув, повідомляє НСН, посилаючись на штаб ООС.

У понеділок, 8 лютого, на блокпосту в районі села Вікторівка Донецької області загинув чоловік. Він намагався проїхати на окуповану територію та не реагував на вимоги зупинитися. Внаслідок цього український військовий відкрив вогонь на ураження.

Так, близько 12 години дня до блокпосту наблизився цивільний автомобіль ВАЗ 2105, в якому перебували дві людини. Як повідомили у штабі, на вимогу зупинитися водій не відреагував — навпаки, він лише збільшив швидкість.

Військовий зробив попереджувальний постріл вгору, проте водія і це не зупинило. Тоді військовий ухвалив рішення відкрити вогонь на ураження.

Унаслідок цього водій та пасажир отримали поранення. Медики надали їм першу медичну допомоги та транспортували їх до лікарні. Однак водія врятувати не вдалося — він помер по дорозі до медзакладу.

Зараз на місці інциденту працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів. Обставини події з’ясовуються.

Український військовий відкрив вогонь на ураження по авто, що намагалося прорватися через блок-пост

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×