Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Українці вимагають повернути продукцію Roshen в АТБ: як оформити скаргу

Як повідомлялося раніше, одна з найбільших мереж супермаркетів України не буде торгувати солодощами Roshen. Покупці помітили, що кількість продукції почала зменшуватися, а нові партії не завозяться. Співробітники АТБ підтверджують, що торгувати «Рошеном» не будуть. А українці вимагають повернути продукцію Roshen в АТБ, пише НСН.

Відповідна інформація розповсюджується у соціальних мережах, зокрема у Фейсбуці.

Друзі! Переходимо за посиланням і залишаємо скаргу – вимогу про повернення продукції торгової марки “Рошен” на полиці супермаркету АТБ. Давайте змусимо їх виконувати наші побажання. Прохання максимального репосту на сторінки друзів, груп, спільнот. Ми це можем зробити! – пишуть українці.

Повернути Roshen в АТБ: як оформити скаргу

Також даються інструкції, як оформити скаргу. Потрібно зайти на сайт АТБ за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ і залишити свій відгук з вимогою. Вказавши при цьому свої прізвище ім’я і по-батькові, а також телефон.

Українці вимагають повернути продукцію Roshen в АТБ: як оформити скаргу

Зазначимо, що офіційних повідомлень про відмову АТБ від продукції «Рошен» не було. Відповідні заяви відсутні як на сайті мережі супермаркетів, так і на сайті виробника “кондитерки”. То ж причини такої ситуації невідомі. Прихильники п’ятого Президента України Петра Порошенка схильні вважати, що йдеться про політичні репресії, і що АТБ виконує чиюсь вказівку. Адже продукція Roshen завжди користувалася популярністю і відрізняється високою якістю, тому супермарети втратять клієнтів і гроші.

У мережі можна знайти заяви українців на кшалт: «Якщо АТБ відмовилося від «Рошен», я відмовляюся від АТБ».

АТБ відмовився від продукції ROSHEN – чи відповідає ця інформація дійсності

Як через додаток “Дія“ можна повернути товар до магазину

Чи справді з АТБ зникнуть вершкове масло, яйця і цукор? Гендиректор корпорації дав відповідь

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×