Купити квартиру в Дніпрі

Шмигаль назвав головну загрозу опалювальному сезону 2022-2023

опалювальному сезону 2022

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль назвав головну загрозу опалювальному сезону 2022-2023, передає НСН.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що головним ризиком майбутнього опалювального сезону є атаки Росії проти критичної інфраструктури. Про це він написав у Телеграмі.

За його словами, майбутній опалювальний сезон без перебільшення буде найскладнішим в історії незалежної України, а найголовнішим ризиком є терористичні акти Росії проти критичної інфраструктури українських міст.

Шмигаль сказав, що уряд виділив 1 млрд 409 млн грн на закупівлю стратегічного запасу матеріальних резервів, який дозволить оперативно реагувати на виклики та проблеми з постачанням тепла та води. Прем’єр додав, що йдеться про обладнання з простим та швидким розгортанням та обслуговуванням.

Шмигаль назвав головну загрозу опалювальному сезону 2022-2023

Глава уряду також заявив, що Кабінет міністрів продовжує ремонти критичної інфраструктури та іншу підготовку до опалювального сезону, готовність на сьогодні становить 75%.

Раніше мер столиці Віталій Кличко сказав, що мешканцям Києва необхідно на зиму підготувати теплий домашній одяг і ковдри.

А міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився підготувати в кожному багатоквартирному будинку пункти обігріва. Вони будуть знаходитися в нинішніх укриттях, приміщення опалюватимуться «буржуйками».

В Україні можуть знизити мінімальну температуру у житлових приміщеннях узимку, повідомляв міністр енергетики Герман Галущенко.

Через проблеми з опаленням в уряді прогнозують нову хвилю внутрішніх переселенців. Деякі міста точно залишаться без централізованого опалення цієї зими через бойові дії.

Підготовка до опалювального сезону – у трьох містах України відновлять зруйновані ТЕЦ

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×