Купити квартиру в Дніпрі

Знаменита навідниця “Принцеска” таки отримала дозвіл пофарбувати САУ в рожевий

Принцеска

Військова навідниця, а в мирному житті тіктокерка під ніком «Принцеска» викладає в соцмережі свою роботу по знищенню ворога і цим прославилась чи не на увесь світ.

23-річна білявка, метр шістдесят зростом, мати двох дітей – така вона, конотопська навідниця самохідної артилерійської установки, що підірвала Мережу.

Тетяна Чубар воює в 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського і нещодавно отримала підвищення, тепер вона командир гармати, про це вона сама розповіла в ТСН, передає НСН.

Дівчина каже, що тепер на ній ще більше відповідальності. Адже у новій команді 4 чоловіків, за яких вона відповідає. Тетяна каже, що бувають конфлікти, але їх швидко залагоджують.

@_o.v.i_1992 #зсу?? #українапонадусе #2022tiktok #тренд #війнатриває #нівійні #❤️ @__princeska_13_ ♬ оригинальный звук – Влад

Та хизується вона своїм ще одним досягненням, їй дозволили здійснити мрію і пофарбувати бойову машину у рожевий колір, щоправда поки лише в середині. Для цього вона вже і купила фарбу.

Тетяна каже, що часу собою займатись тепер ще більше бракує, але для своєї сторінки в соцмережах ще має у запасі відео. А от плани на майбутнє щодо пошуків майбутнього обранця Тетяна відкладає. Хоча каже, що пишуть потенційних наречених дуже багато, додаються в друзі, скидують фотографії, але зараз не час.

“Закінчимо війну і будемо щось думати”,каже Таня.

Українцям пояснили, у якому разі можлива мобілізація жінок

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×