Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ЗМІ розповіли про майно і доходи в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка

Юрій Вітренко – в.о. міністра енергетики задекларував близько 3 млн доларів на банківському рахунку, 4 автомобілі високого класу, елітний годинник Patek Philippe, а також нерухомість в Україні і за кордоном.

Про це пишуть Акценти, передає НСН.

У власності Юрія Вітренка 4 квартири в столиці України загальною площею понад 350 квадратних метрів, а також він і члени його сім’ї користуються житлоплощею в 300 квадратних метрів у Німеччині.

Крім цього, Юрій Вітренко володіє 4 автомобілями, де найдешевшим є VOLKSWAGEN GOLF PLUS, ціна на який стартувала у 2008 році (коли був куплений) з більш ніж 20 тис. Доларів США. В автопарку Вітренко також є LAND ROVER RANGE ROVER EVOQUE 2014 р.в. Tesla Model X 2017 р.в., а в січні додалася ще гібридна Toyota CAMRY 70 HYBRID 2020 року випуску.

Юрій Вітренко також виявився цінителем дорогих годинників. Так, в.о. міністра задекларував годинник Patek Philippe Calatrava White Gold Automatic Mens Watch 5296 на суму трохи менше 160 тис грн, що за курсом НБУ становить близько 5 750 доларів.

Всі ці активи були придбані в період, коли Вітренко працював то в приватному бізнесі, то в НАК “Нафтогаз України” на різних позиціях, де у нього були високі офіційні доходи. На посаді в.о. міністра, Юрій Вітренко отримав в січні до податків нарахування зарплати в розмірі 48 тис грн, включаючи відпускні, додає Апостроф.

Раніше ми писали: Дубінський розпродує свої елітні авто – агент НАБУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×