Купити квартиру в Дніпрі

Зеленський відзначає день народження – хто і як вітає президента із 45-річчям

Зеленський

Сьогодні, 25 січня, президент України Володимир Зеленський відзначає день народження – своє 45-річчя.

Як президента вітають в Україні та за кордоном, передає НСН.

Привітання від родини

Дружина президента Олена Зеленська привітала чоловіка з днем народження на своїй сторінці у Facebook. Вона зазначила, що впертості Зеленському вистачить, головне — щоб вистачало здоров’я.

«Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: “Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять”. Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині. Наприклад, так, як на цьому фото… Я бажаю тобі більше причин для усмішки. І ти знаєш, що для цього треба. Ми всі знаємо», написала вона.

Посадовці в Україні

Одним із перших Зеленського привітав керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він написав:

«З Днем народження, пане Президенте. Справжній, порядний, сильний. Попереду — перемога України, головна мета всієї нації. Тільки вперед!»

Також надійшло привітання від голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. У своєму привітанні він зазначив, що Зеленський «тисне руку світовим лідерам, а потім — нашим захисникам і захисницям».

«Щодня ви б’єтеся за Україну на дипломатичному фронті, а потім на передовій дякуєте тим, хто боронить нашу землю», написав Стефанчук у Twitter, додавши, що дякує Зеленському за відданість та принциповість.

До привітань Володимира Зеленського приєдналися також низка народних депутатів, очільників обласних військових адміністрацій та міських голів. Зокрема від усіх криворіжців вітання передав керівник міської військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Сміливий, відданий, порядний. Сильний духом, вольовий, справжній. Лідер нації, який зумів об’єднати навколо України весь світ. Пане президенте, з днем народження!»,написав український омбудсман Дмитро Лубінець.

Хто зі світових політиків вже привітав Зеленського

Наразі це вже зробив польський прем’єр-міністр Матеуш Моравецький. У Twitter він побажав українському главі держави «перемоги над імперією зла».

«З днем народження, дорогий друже… Бажаю вам стійкості та сили у вашій місії вести Україну до перемоги. Литва є вашим надійним союзником у цій боротьбі за свободу», написав президент Литви Ґітанас Науседа.

А президент Латвії Егілс Левітс у своєму побажанні українському президенту зазначив, що це буде рік перемоги над російським терором. Він нагадав, що Латвія надає всю можливу допомогу Україні та закликає до цього всіх європейських партнерів.

До привітань також доєдналися посли іноземних країн. Так, посол Ізраїлю в Києві Михайло Бродський побажав Зеленському дожити до 120 років.

Українські знаменитості не залишились осторонь

Андрій Бєдняков

«На цій фотографії людина, якості якої звертають на нас увагу світу. Ці якості допомагають нашій країні переконати світ, що ми боремося зі злом. Я дуже хочу, щоб на фініш ми прийшли першими», написав шоумен.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Andrii Biedniakov (@biedniakov)

Оля Цибульська

Співачка написала в соцмережах, що всі попередники Зеленського були мемом, а він – та людина, яка щиро любить свою країну, свій народ і робить все заради нашої перемоги:

«При Кравчуку я полюбила кравчучки. При Кучмі – “Однокласники”. При Ющенко полюбила мед. При Януковичі дізналася, що в Межигір’ї водяться страуси. При Порошенку зрозуміла, що мій рівень англійської “ще нічого так”! А з вами, Володимире Зеленський, ми і червону калину пройдемо. Дякую за те, що надихаєте не лише словом, а й ділом».

Оля Полякова

Співачка розповіла, що у неї є багато спільних фото з Володимиром, але з Володимиром Олександровичем – ні. Тому що сьогодні це дві різні людини.

«Той, з яким у мене купа кумедних фото – талановитий, іскрометний, гумористичний, легкий і щасливий! Сьогоднішній Володимир – людина, на плечі якої впала відповідальність за всю країну, за людей, за боротьбу – це дуже нелегка ноша, і навряд чи він її хотів! Але коли знадобилося, він взяв її на себе, не вагаючись, сміливо і відповідально! І став лідером найсміливішої країни в світі! Від нього і його рішень сьогодні залежить багато чого, але вся країна об’єдналася і допомагає – він з нами, а ми з ним!», написала Полякова.

Діма Монатік

«З днем народження, пане президенте! Пишаємося вашою стійкістю і силою! Ви надзвичайно вольова людина і приклад для всього світу, як потрібно любити своє і своїх! Від щирого серця бажаю, щоб скоріше прийшла перемога! Щастя, здоров’я, миру вам і вашій родині», привітав Зеленського Монатік.

Катя Осадча

Телеведуча зазначила, що їй хотілося б вітати Зеленського за інших обставин, але саме ці страшні події довели нам те, що Україні потрібен був саме такий президент.

«Якби ви скористалися пропозицією евакуюватися, сьогодні б нас вже не було і це найголовніший відлік нашої перемоги. Дякую. Багатьох років життя», написала Осадча.

Ірина Білик

Співачка Ірина Білик була більш лаконічною і побажала президенту, щоб його охороняв Бог.

Юрій Горбунов

Телеведучий написав, що сьогодні в світі немає більш сильного, сміливого і міцного президента!

«Віримо, що наступний день народження буде в мирній Україні! Країні, яка перемогла лютого ворога! Здоров’я вам і сил», додав Горбунов.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×