Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Слуга народу 2.0: Зеленський готує ребрендинг партії – журналіст

Президент України Володимир Зеленський хоче провести ребрендинг партії “Слуга народу”.

Причини очевидні – постійні скандали та непрофесіоналізм деяких членів команди.

Про це в ефірі “Радіо НВ” розповів журналіст Роман Кравець, передає НСН.

“На Банковій, в офісі президента вже давно говорять про потребу оновлення і навіть можливого перезапуску Слуги народу. Проблема в тому, що монобільшість у репутаційному контексті стала слабким місцем президента Володимира Зеленського. Депутати президентської фракції стали просто „розплідником“ скандалів: кожного тижня обранець монобільшості обов’язково має вляпатись у якийсь скандал”,зазначає Кравець.

Журналіст, посилаючись на свої джерела, зазначає, що вперше Зеленський заговорив про перезапуск СН у 2020 році – після місцевих виборів. Їх результатом гарант залишився незадоволений.

Тепер він хоче до наступних парламентських виборів, які відбудуться у 2023 році, очистити партію від “зашкварних” людей, залишивши натомість лише авторитетних членів команди.

Слуга народу

Реалізацією цього задуму будуть займатися Олена Шуляк – нова керівниця партії, а також голова фракції СН Давид Арахамія.

“Мої джерела у владі стверджують, що Володимир Олександрович ставить доволі амбітні цілі команді – залучати до команди істеблішмент. Судячи з нинішніх подій, це буде непросто. Також джерела звертають увагу на новорічне звернення президента. У відео взяли участь різні науковці, вчителі, герої України, військові, волонтери, добровольці, діячі культури, спортсмени… Це ідеальний збір людей, який би [Зеленський] хотів бачити в партії поруч із собою”,стверджує Кравець.

За його словами, зараз ОП націлений виключно на ребрендинг команди, та він вважає, що оновити можуть також назву та візуальну кампанію.

“Є розуміння, що нову назву, новий брендинг точно треба буде робити, але до виборів ще далеко: зараз починати працювати над брендуванням зарано. Велика ймовірність, що Слуга народу змінить назву, тому що ця несе в собі негативний контекст через недосвідченість і повальні скандали депутатів. Щоб підняти впізнаваність, я думаю, що в назву швидше за все додадуть прізвище Зеленського, на кшталт Партія Зеленського чи Команда Зеленського”,вважає Кравець.

В Україні скасують військовий призов – Зеленський дав доручення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×