Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Сбой в Фейсбук: Фарион решила, что ее заблокировали “пейсатые либерасты”[:ua]Збій у Фейсбук: Фаріон вирішила, що її заблокували “пейсаті ліберасти”[:]

[:ru]Бывшая народный депутат от ВО «Свобода» Ирина Фарион решила, что ее страницу в Facebook заблокировали «пейсатые либерасты».

Об этом она написала 4 октября в Telegram, намекая очевидно на еврейское происхождение основателя популярной cоцсети Марка Цукерберга, информирует zaxid.net, передает НСН.

Ранее СМИ сообщили про глобальный сбой в работе Facebook, а также Instagram и WhatsApp, принадлежащих Facebook.

По мнению известной своей эмоциональностью Ирины Фарион, причиной проблем с ее страницей в Facebook стало ее сообщение про известную украинскую писательницу Олену Пчилку, мать Леси Украинки.

Наиболее вероятно, что проблемы Ирины Фарион не имеют ничего общего ни с ее публикацией истричних исследований, ни с «пейсатыми либерастами». Международные СМИ сообщали о глобальном сбое в работе Facebook, Instagram и WhatsApp – сотни тысяч пользователей по всему миру жаловались на проблемы с доступом к своим страницам или мессенджерам.

В общем проблемы с сервисами Facebook продолжались около шести часов . Как заверили в компании, причиной стали изменения конфигурации маршрутизаторов, которые отвечают за перенаправления трафика пользователей.

В Facebook и раньше случались такие сбои, которые исправляли, как правило, за несколько часов.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Instagram, Facebook и WhatsApp не работают – произошел масштабный сбой

Почему упали Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger: назван причины [:ua]Колишня народна депутатка від ВО «Свобода» Ірина Фаріон вирішила, що її сторінку у Facebook заблокували «пейсаті ліберасти».

Про це вона написала 4 жовтня у Telegram, натякаючи вочевидь на єврейське походження засновника популярної cоцмережі Марка Цукерберга, інформує zaxid.net, передає НСН.

Раніше ЗМІ повідомили про глобальний збій у роботі Facebook, а також Instagram і WhatsApp, які належать Facebook.

На думку відомої своєю емоційністю Ірини Фаріон, причиною проблем з її сторінкою у Facebook став її допис про відому українську письменницю Олену Пчілку, матір Лесі Українки.

Найбільш ймовірно, що проблеми Ірини Фаріон не мають нічого спільного ні з її публікацією історичних розвідок, ні з «пейсатими ліберастами». Міжнародні ЗМІ повідомляли про глобальний збій у роботі Facebook, Instagram і WhatsApp – сотні тисяч користувачів по усьому світу скаржились на проблеми з доступом до свої сторінок чи месенджерів.

Загалом проблеми з сервісами Facebook тривали близько шести годин. Як запевнили у компанії, причиною стали зміни конфігурації маршрутизаторів, які відповідають за перенаправлення трафіку користувачів.

У Facebook і раніше траплялися такі збої, які виправляли, як правило, шонайбільше за кілька годин.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Instagram, Facebook та WhatsApp не працюють – стався масштабний збій

Чому впали Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger: названо причини

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×