Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украинцы с 15 мая смогут летать в Турцию без ПЦР-теста[:ua]Українці з 15 травня зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту[:]

[:ru]С 15 мая украинцы смогут путешествовать в Турцию без ПЦР-теста. Однако, остается в силе требование заполнить специальную форму перед вылетом.

Об этом сообщает пресс-служба аэропорта “Борисполь”, информирует НСН.

Как сообщается, ПЦР-тесты будут не нужны для путешествия, но украинцы должны заполнить специальную форму перед вылетом. Там нужно указать свои паспортные данные, рейс и место проживания в Турции.

После заполнения данных система генерирует Hes-код, который необходимо предъявлять в гостиницах, местах общественного питания, торговых центрах и транспорте. Так власти контролируют, имел ли человек контакт с больным COVID-19, и если это произошло – информирует туриста.

Электронная форма доступна по ссылке: https://cutt.ly/wbdftCA

За 72 часа до прилета в Турцию:

  • Украинцы смогут путешествовать в Турцию без ПЦР-теста, но с другим условием пассажиры должны распечатать заполненную анкету или загрузить на устройство (смартфон, планшет и т. д);
  • Украинцы смогут путешествовать в Турцию без ПЦР-теста, но с другим условием пассажиры должны предъявить распечатанную анкету или загруженную анкету на мобильном устройстве сотруднику авиакомпании в аэропорту вылета. Без анкеты в посадке на борт самолета будет отказано.

Напомним, в Турции с 29 апреля по 17 мая действует жесткий локдаун с круглосуточным комендантским часом. Ограничения не будут касаться иностранцев, находящихся в стране временно.

[:ua]З 15 травня українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тесту. Втім, залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.

Про це повідомляє пресслужба аеропорту “Бориспіль”, інформує НСН.

Як повідомляється, ПЛР-тести будуть не потрібні для подорожі, але українці повинні заповнити спеціальну форму перед вильотом. Там потрібно вказати свої паспортні дані, рейс і місце проживання в Туреччині.

Після заповнення даних система генерує Hes-код, який необхідно пред’являти в готелях, місцях громадського харчування, торгових центрах і транспорті. Так влада контролює, чи мала людина контакт з хворим COVID-19, і якщо це сталося – інформує туриста.

Електронна форма доступна за лінком: https://cutt.ly/wbdftCA

За 72 години до прильоту до Туреччини:

  • Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тесту, але з іншою умовою пасажири повинні роздрукувати заповнену анкету або завантажити на пристрій (смартфон, планшет тощо);
  • Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тесту, але з іншою умовою пасажири повинні пред’явити роздруковану анкету або завантажену анкету на мобільному пристрої співробітнику авіакомпанії в аеропорту вильоту. Без анкети в посадці на борт літака буде відмовлено.

Нагадаємо, у Туреччині з 29 квітня по 17 травня діє жорсткий локдаун з цілодобовою комендантською годиною. Обмеження не стосуватимуться іноземців, які перебувають в країні тимчасово.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×