Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украинский певец Melovin совершил каминг-аут и поцеловался с мужчиной на сцене Atlas Weekend (ВИДЕО)[:ua]Український співак Melovin зробив камінг-аут і поцілувався з чоловіком на сцені Atlas Weekend (ВІДЕО)[:]

[:ru]Украинский певец Константин Бочаров (Melovin) совершил каминг-аут на сцене Atlas Weekend 5 июля.

Об этом пишет LIGA.net , передает НСН .

После исполнения песни он поцеловал девушку и парня, с которыми выступал, а потом достал флаг ЛГБТ +.

Впоследствии певец заявил, что телеканал M1, который транслирует мероприятие, вырезал этот момент из трансляции и не загружает его на YouTube.

“Мой официальный каминг-аут, который состоялся со сцены был вырезан из прямого эфира М1. Мое видео до сих пор не загружают на YouTube. И все потому, что я показал свою сущность. Для меня не имеет значения цвет, вера или пол, ведь любить нужно человека, тело, душу”, говорится в заявлении певца в соцсетях.

По его словам, такая любовь не признается кем-то и блокируется, не выпускается в эфир, а идти в ногу с другими демократическими странами мешают “старые скрепы”.

“Неужели борьба за свои права и свободы должна иметь цензуру? Если нет, то я безусловно поддерживаю вас. А если так, то я не уверен, что хочу существовать в таком будущем Украины”, добавил он.

Телеканал M1 и Atlas Weekend пока публично не комментировали ситуацию. На страницах телеканала и фестиваля опубликован выступление Melovin, но без каминг-аута.

Для справки:

Константину Бочарову 24 года, он родился в Одессе. Стал известным после того, как вышел в финал Национального отбора на “Евровидение-2017” и участия от Украины в “Евровидении-2018” в Лиссабоне, где занял 17-е место.

Фестиваль Atlas Weekend – один из крупнейших музыкальных фестивалей в Украине. В этом году он проходит с 5 по 11 июля.[:ua]Український співак Костянтин Бочаров (Melovin) здійснив камінг-аут на сцені Atlas Weekend 5 липня.

Про це пише LIGA.net, передає НСН.

Після виконання пісні він поцілував дівчину й хлопця, з якими виступав, а потім дістав прапор ЛГБТ+.

Згодом співак заявив, що телеканал M1, який транслює захід, вирізав цей момент із трансляції й не завантажує його на YouTube.

“Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео і досі не завантажують на YouTube. І все через те, що я показав свою сутність. Для мене немає значення колір, віра чи стать, адже любити потрібно людину, тіло, душу”,йдеться у заяві співака у соцмережах.

За його словами, така любов не визнається кимось і блокується, не випускається в ефір, а йти в ногу з іншими демократичними країнами заважають “старі скрепи”.

“Невже боротьба за власні права та свободи повинна мати цензуру? Якщо ні, то я беззаперечно підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України”,додав він.

Телеканал M1 і Atlas Weekend поки публічно не коментували ситуацію. На сторінках телеканалу та фестивалю опублікований виступ Melovin, але без камінг-ауту.

Довідково:

Костянтину Бочарову 24 роки, він народився в Одесі. Став відомим після того, як вийшов у фінал Національного відбору на “Євробачення-2017” і участі від України в “Євробаченні-2018” у Лісабоні, де посів 17-те місце.

Фестиваль Atlas Weekend — один із найбільших музичних фестивалів в Україні. Цього року він триває з 5 по 11 липня.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×