Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украина дополнительно получит 5 млн доз вакцины NovaVax[:ua]Україна додатково отримає 5 млн доз вакцини NovaVax[:]

[:ru]Украинская делегация в Индии договорилась об увеличении поставок в Украину американской вакцины NovaVax против коронавируса.

Об этом министр здравоохранения Максим Степанов сообщил в Facebook, пишет Украинская правда, передает НСН.

“Еще одна позитивная новость из индийского Пуне и крупнейшего в мире производителя вакцин Serum Institute.

Успешно завершили переговоры об увеличении поставок в Украину американской вакцины NovaVax. Нам подтвердили возможность поставки дополнительных 5000000 доз вакцин от этого производителя. Утвердим договоренность подписанием договора.

Общий объем вакцин NovaVax, который мы ожидаем в Украине, на сегодня составляет 15 млн. Напомню, что поставки вакцины NovaVax запланировано начиная с июля 2021 “,
написал министр.

Напоминаем, Максим Степанов находится в Индии, где в условиях пандемии и нехватки вакцин договаривается о дальнейших закупки вакцин против коронавируса SARS CoV 2, что вызывает хворбу COVID-19.

[:ru]Украина дополнительно получит 5 млн доз вакцины NovaVax[:ua]Україна додатково отримає 5 млн доз вакцини NovaVax[:]

Скриншот

Накануне глава Минздрава Украины лично проконтролировал отгрузки первой партии вакцин AstraZeneca (CoviShield) с завода-изготовителя в индийском городе Пуне. 500 000 доз вакцины едут в Украину, и дальше будут распределены между регионами.

Читайте еще: На Прикарпатье из-за вспышки COVID-19 установили блокпосты. Как они работают[:ua]Українська делегація в Індії домовилася про збільшення постачання в Україну американської вакцини NovaVax проти коронавірусу.

Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив у Facebook, пише Українська правда, передає НСН.

“Ще одна позитивна новина з індійського Пуне та найбільшого у світі виробника вакцин Serum Institute.

Успішно завершили переговори про збільшення постачання в Україну американської вакцини NovaVax. Нам підтвердили можливість постачання додаткових 5 мільйонів доз вакцин від цього виробника. Затвердимо домовленість підписанням договору.

Загальний обсяг вакцин NovaVax, який ми очікуємо в Україні, на сьогодні складає 15 млн. Нагадаю, що постачання вакцини NovaVax заплановано починаючи з липня 2021”,написав міністр.

Нагадуємо, Максим Степанов перебуває в Індії, де в умовах пандемії і браку вакцин домовляється про подальші закупівлі вакцин проти коронавірусу SARS CoV 2, що викликає хворбу COVID-19.

[:ru]Украина дополнительно получит 5 млн доз вакцины NovaVax[:ua]Україна додатково отримає 5 млн доз вакцини NovaVax[:]

Скріншот

Напередодні голова МОЗ України особисто проконтролював відвантаження першої партії вакцин AstraZeneca (CoviShield) з заводу-виробника в індійському місті Пуне. 500 000 доз вакцини їдуть до України, і далі будуть розподілені між регіонами.

Читайте ще: На Прикарпатті через спалах COVID-19 встановили блокпости. Як вони працюють[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×