Купити квартиру в Дніпрі

У ЗМІ назвали ідеологів повномасштабного вторгнення РФ в Україну. І це не Путін

ідеологів повномасштабного вторгнення

У ЗМІ назвали ідеологів повномасштабного вторгнення Росії в Україну. І це, виявляється, не Путін.

Секретар радбезу РФ Микола Патрушев та директор ФСБ Олександр Бортніков переконали президента РФ Володимира Путіна у необхідності розпочати повномасштабне вторгнення в Україну.

Про це повідомляє НСН з посиланням на The Times.

За інформацією джерел ЗМІ, через вік Путіна керівники силових відомств вирішили, що у них закінчується час для остаточного вирішення питання “західної агресії”. Для цього, на їхню думку, потрібно остаточно вирішити проблему України.

Джерело газети в російському уряді під псевдонімом Сергій Рудий розповіло, що до середини літа 2021 року в найближчому оточенні Путіна сформувалася “критична маса” думок про необхідність завдання військового удару. При цьому формат “удару” на той момент не визначено.

У ЗМІ назвали ідеологів повномасштабного вторгнення РФ в Україну. І це не Путін

Микола Патрушев

Однак Патрушев та Бортніков ухвалили принципове рішення про вторгнення вже до кінця літа минулого року. Після цього їм залишалося підготувати сили для удару та переконати Путіна розпочати операцію.

Міністра оборони Сергія Шойгу The Times називає виконавцем, що вагається. Водночас більшість російських еліт не поінформували про плани розпочати війну та сприймали попередні події як блеф з боку Путіна.

У ЗМІ назвали ідеологів повномасштабного вторгнення РФ в Україну. І це не Путін

Олександр Бортніков

За словами джерела, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков незабаром після початку війни розповів, що більшість членів Ради безпеки дізналися про підготовку вторгнення лише на засіданні 21 лютого.

Війна в Україні загострюється, США повинні втрутитися у плани Києва – NYT

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×