Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У регіонах людям пропонують 1000 гривень за участь у “держперевороті” – Корнієнко

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що в регіонах людям пропонують по тисячі гривень для участі у «держперевороті».

Інформацію він озвучив на брифінгу 30 листопада. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Громадське.

Корнієнко заявив, що на 1 грудня до парламенту готуються «підвози» людей, які планують заблокувати проходи в Раду. Через це він закликав журналістів приїжджати раніше.

«У межах перевороту можуть бути заблоковані проходи. Є така думка, що коли людей збирають у регіонах за тисячу гривень на день, то це якось на переворот менше схоже. Якщо люди не хочуть брати участь у перевороті безкоштовно, це вже питання»,сказав він.

Корнієнко підтвердив, що отримав інформацію про можливий держпереворот від правоохоронців і закликав сприймати її серйозно.

«Є справа СБУ, яку відкрили вчора. Це все перевірять, і якщо справді якісь серйозні заходи інспіруються, то, звичайно, Служба безпеки має давати відповідь. Ми зі свого боку просто так тролимо опозиціонерів, які в нас увесь час збираються і не завжди можуть навіть артикулювати, навіщо. У нас кожного дня біля Верховної Ради відбуваються приблизно п’ять-шість мітингів»,сказав перший заступник очільника парламенту.

Заява Зеленського

26 листопада на пресконференції президент Володимир Зеленський заявив, що отримав інформацію про підготовку 1-2 грудня в Україні державного перевороту. Він повідомив, що в нього нібито втягують бізнесмена Ріната Ахметова.

«У нас є записи, де представники з України обговорюють із представниками Росії участь Ріната Ахметова у державному перевороті в Україні»,сказав Зеленський, додавши, що у держпереворот нібито мають залучити мільярд доларів.

Зеленський заявив про підготовку державного перевороту за участю Ахметова

Зі свого боку Ахметов заперечив, що його намагаються втягнути у держпереворот в Україні.

29 листопада в СБУ заявили, що розслідують провадження за фактом підготовки окремими громадянами України та Росії дій для захоплення державної влади.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×