Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Києві пікетували будівлі каналів “Наш” та “Інтер”

У Києві 6 лютого пройшли акції біля будівель телеканалів “Наш” та “Інтер”.

Про це пише Українська правда, передає НСН.

“Біля телеканалів на вулиці Жилянській та на вулиці Дмитрівській зібралася група громадян для проведення акцій. Поліцейські забезпечують там публічну безпеку та правопорядок для недопущення будь-яких правопорушень.

Наразі ситуація біля приміщень спокійна, блокування роботи телеканалів не відбувається”, повідомили в поліції.

У Києві пікетували будівлі каналів "Наш" та "Інтер"

Пізніше в поліції повідомили, що заходи пройшли без порушень громадського порядку.

У п’ятницю, 5 лютого, лідер партії “Братство” Дмитро Корчинський написав у Facebook, що в суботу о 17.00 відбудеться акція проти роботи телеканалу “Наш”, а також проти “злочинної діяльності” телеканалу “Інтер”.

Акцію біля телеканалу “Наш” анонсував також “Правий сектор”.

У Києві пікетували будівлі каналів "Наш" та "Інтер"

Раніше, 4 лютого біля будівлі телеканалу “Наш” на вулиці Жилянській відбулася сутичка між активістами і правоохоронцями, молодики вимагали закриття телеканалу.

Після сутичок та за фактом подій, що трапились біля поліцейського управління, куди відвезли затриманих, правоохоронці відкрили кримінальні провадження за двома статтями.

Нагадуємо:

2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 лютого 2021 року про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів кума російського президента Володимира Путіна Віктора Медведчука “112 Україна”, NewsOne, ZIK.

За даними ЗМІ, підставою для санкцій проти Козака та пов’язаних із ним юросіб стало розслідування спецслужб, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Медіахолдинг Медведчука “Новости” заявив про “політичну розправу над неугодними ЗМІ”. Телеканали планують боротися за своє право бути в ефірі.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×