Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Тарифи на газ: постачальники назвали ціни на грудень для населення

Для тих хто відмовився від річного тарифу на газ, традиційно діятиме місячний. Газопостачальні компанії встановили ціну на газ для населення на грудень 2021 року.

Про це повідомляє консультаційний центр для населення ГазПравда, з посиланням на LIGA.net передає НСН.

У листопаді, вперше за пів року, одразу семеро газопостачальників скоригували свої річні цінники для побутових споживачів у бік зменшення. А у грудні до них додаються ще чотири компанії, уточнюють у ГазПравді.

Як і в листопаді, найвигідніша пропозиція стартує з 7,799 грн за кубометр. Таку ціну запропонувала компанія Енерджі Трейд Груп (ETG.UA).

Тільки на 0,001 грн більше – 7,80 грн за куб – просить компанія Neogas. Далі йдуть Евода Трейд КП Луцькводоканал (7,88 грн за куб), Черкаси Збут та Уманьгаз Збут (7,89 грн за куб), Палівенерго (7,90 грн за куб), Енергогарантія (7,95 грн за куб).

Газопостачальна компанія Нафтогаз України запропонувала традиційні 7,96 грн за кубометр. Таку ж ціну виставили Газпостачсервіс та Тернопільоблгаз Збут.

Інші компанії виставили цінники від 7,98 до 13,5 грн за кубометр. Проте більшість газопостачальників – 36 компаній – у грудні продаватимуть газ за ціною до 8 грн за куб.

Найвищі цінники на газ – 13,5 грн за куб – пропонує лише Херсонська обласна енергопостачальна компанія.

З жовтня практично весь сегмент постачання газу населенню працює у складі Балансуючої групи НАК Нафтогаз України. Компанії у її складі купують газ у Нафтогазу за однаковою ціною – 7,42 грн за кубометр.

Контракти в рамках Балансуючої групи діятимуть до травня – так само, як і річні ціни для побутових споживачів. Це дозволить забезпечити достатні обсяги газу для населення протягом усього опалювального сезону та безпеку постачання ресурсу за фіксованими цінами, впевнені у ГазПравді.

для населення

Ціни у грудні виростуть: які продукти подорожчають до новорічних свят

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×