Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Степанов назвал условие, при котором в Украине введут жесткий карантин[:ua]Степанов назвав умову, при якій в Україні введуть жорсткий карантин[:]

[:ru]Локдаун в Украине может быть введен, когда больше половины областей окажутся в красной зоне карантина из-за COVID-19.

Об этом вчера, 15 марта, заявил в программе “Свобода слова” на телеканале ICTV министр здравоохранения Максим Степанов, передает LIGA.net, информирует НСН.

“Я думаю, мы будем двигаться в стратегии адаптивного карантина, когда мы вводим определенные области. Понятно, что если более 50-70% областей перейдут на красный уровень, тогда мы будем говорить о жестком карантине на территории всей страны”,сказал Степанов.

В то же время министр отметил, что, исходя из динамики заболеваемости, введение красной зоны может ограничится западными областями страны. Также в качестве претендента на усиление карантинных мер Степанов назвал Киев.

Читайте еще: Минздрав и Минобразования рекомендуют усилить карантин в школах и ВУЗах

[:ua]Локдаун в Україні може бути введений, коли більше половини областей опиняться в червоній зоні карантину через COVID-19.

Про це вчора, 15 березня, заявив в програмі “Свобода слова” на телеканалі ICTV міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає LIGA.net, інформує НСН.

“Я думаю, ми будемо рухатися в стратегії адаптивного карантину, коли ми вводимо певні області. Зрозуміло, що якщо більше 50-70% областей перейдуть на червоний рівень, тоді ми будемо говорити про жорсткий карантин на території всієї країни”,сказав Степанов.

У той же час міністр зазначив, що, виходячи з динаміки захворюваності, введення червоної зони може обмежиться західними областями країни. Також як претендента на посилення карантинних заходів Степанов назвав Київ.

Читайте ще: МОН та МОЗ рекомендують посилити карантин у школах та вишах

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×